Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - LUBY 3 : 1

DIVIZE , DIVIZE , DIVIZE  !!!!

NESKUTEČNÉ

 DECHBEROUCÍ

MONSTRÓZNÍ 

 

 

MUŽI  SLAVÍ

 

POSTUP DO

 

DIVIZE

 

už ve  24 . kole

 

Muži si doma poradili s Lubama a když se po několika málo minutách dozvěděli výsledek ze Lhoty , mohli vypuknout první oslavy postupu do divize !!!

 

muzi-postup-2017.jpg

ČÁST TÝMU VZALA PRVNÍ OSLAVY NA SEBE :-)

Jen část našich divizních mužů se zúčastnila prvotních hektických oslav postupu . Hned jak se na ČTK objevil výsledek ze Lhoty , vypravila se skupina nejvěrnějších na náměstí generála Pika , pro pamětníky dřívější náměstí Krautwurma , kde se krátce pozdravili se svými nejvěrnějšími fans a hned poté se odebrali na první utajenou oslavičku do nejmenovaného klubu ve svém klubu . 

:-) :-) :-) :-) :-)

 

 

 ​MUŽI "A"   

 

PONDĚLNÍ PŘEDEHRÁVKA S NÝRSKEM SE KVŮLI NEZPŮSOBILÉMU TERÉNU NEHRÁLA !!!

 

 

SK PETŘÍN   -   LUBY       3  :  1

 

Branky :  Vohrna  2  ,  Zoubek

 

Sestava :                              Pfleger

Zoubek ( 62´Motl )   Levý     Světlík   Škarda ( 65´Trojovský )

Hartl ( 82´Šmídl )    Papáček   Lisý    Bendl

 Bednář      Vohrna ( 55´Šulc )

​ Hrabačka

 

 

Od úvodního hvizdu bylo jasně patrné kdo tady chce brát o body a kdo si přijel jen tak zahrát . Bohužel tempo z úvodní dvacetiminutovky jsme dlouho nevydrželi a tak jsme mohli být rádi , že jsme si z téhle doby odnesli dvoubrankové vední , když se pokaždé trefil Mára Vohrna a vždy to bylo po velmi hezkých kombinačních akcích . 

​Druhá půle už nepřinesla takřka nic co by stálo za zmínku . Hosté zjistili , že nejsme nadlidi a začali trochu běhat , nám se běhat opravdu nechtělo , takže jsme si museli vypomoci jenom fotbalovostí v chůzi , která se nám občas i  povedla . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Pozitivum jsou tři body , které nás 6 kol před koncem posílají do divize a to jaký je tohle úspěch si uvědomíme asi až podstatně déle . Každopádně jsme v zápase s Lubama odvedli bídný výkon , který nám stačil na pohodovou výhru . Luby totiž zahráli podstatně hůře než my . Teď můžeme chvíli slavit , tedy chvíli dýl :-) , ale je třeba se v těch mistrácích ještě hecnout a dohrát to celé minimálně v plném tempu a pokud možno bez prohry , to byl fakt majstrštyk !!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář