Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - JANKOV 3 : 0

VÍTĚZNÁ TEČKA

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN  -  JANKOV   3  :  0 

 

Branky :    Brudna 2 , Vohrna

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

   VOHRNA     ZOUBEK   PAPÁČEK  ŠULC ( 88´PŘÍHODA )

                   LISÝ   BEDNÁŘ  ( 80´TROJOVSKÝ )     BENDL 

 MOTL  ( 65´ŠIMÁNĚ ) HARTL   (  60´BRUDNA )

ŠKARDA  ( 75  NAVRÁTIL )

 

 

Muži měli před sebou těžký úkol a nakonec ho zvládli na výbornou . První půle byla ještě vyrovnaná a na každé straně byla k vidění jedna stoprocentní šance . Tu naší neproměnil Bendl a tu hostující parádně , s pomocí břevna , zneškodnil brankář Pfleger . 

Ve druhém dějství už bylo na hřišti jen jedno družstvo a to to naše . Hned po přestávce si na trestný kop Jirky Motla naskočil Marek Vohrna a bylo to 1 : 0 . Pak se během chvíle ocitli na hřišti oba dva dorostenci Zdeněk Šimáně a Aleš Brudna a závěr zápasu patřil jim . Nejprve dostal od Venci Lisého  parádní balon do strany Šimáně a jeho parádní přihrávku ve skluzu uklidil do sítě Brudna - 2 : 0 , aby o deset minut později si stejný hráč našel ve vápně odražený balon znovu  a hlavou přehodil vše co mu stálo v cestě - 3 : 0 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Bez ohledu na postavení v tabulce je pro nás 18 podzimních bodů velmi dobrá odrazová pozice do jarních odvet a kluci si více méně za celý podzim zaslouží pochvalu . Herně a tím pádem i výsledkově jsme nezvládli z 15-ti zápasů , tak 2 - 3 a to není rozhodně špatná bilance .