Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - BŘEZOVÁ 0 : 0 ( 4 : 5 na PK )

ÁČKO MÁ PRVNÍ JARNÍ BOD

ÁČKO

 

má první jarní

 

 BOD

 

 

 Áčko má sice první jarní bod a ještě k tomu udrželo po třech náložích čisté konto , ale v situaci , ve které se nachází je to málo . Rezerva si s přispěním U19 poradila s Příkosicema a lehce se odpoutala ze sestupových vod . Divizní dorosty si přivezly z Prahy hned 4 body , bohužel ze čtyř zápasů žáků na území hlavního města uspěla jen U 13 . 

 

MUŽI A 

    SK PETŘÍN - BŘEZOVÁ  0 : 0  ( 4 : 5 na PK )

Branky : 

Sestava : 

PFLEGER

HEJNAL ( 46´HUML ) PAPÁČEK  ZOUBEK    

 LISÝ  (67´ŠKARDA )   TROJOVSKÝ (82´HELLER )

   BENDL  NADEMLEJNSKÝ 

PETERKA ( 65´MOTL )  VOHRNA ( 57´ŠIMÁNĚ )

Příhoda

 

Muži po prvé na jaře přivítali svého soupeře na domácím trávníku a situace v tabulce jim velela jediné - vyhrát . Jenže od úvodního hvizdu to byli hosté , kteří měli po většinou míč na svých kopačkách a to se bohužel nezměnilo až do konce zápasu . Na šance už to bylo opačné , hosté si prakticky nevypracovali šanci žádnou , my dvě , bohužel to tam nespadlo . Takže se muselo do penalt a byť jsme měli na noze mečbol  , tak druhý bonusový bod získala Březová

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pozitivem je samozřejmě ta nula vzadu , zvláště po těch třech přídělech , které jsme dostali v úvodních kolech , ale dopředu to bylo od nás žalostně málo . Rozhodně ale  nic nebalíme , máme před sebou tři veledůležité zápasy v jednom týdnu a po nich budem rozhodně chytřejší . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář