Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - BOLEVEC 2 : 0

FIALA ROZHODL DERBY

 

 

BÉČKO

 

se konečně dostalo 

 

DO ČELA

 

 

Muži se po dvou výjezdech zase představili doma a zase to bylo za šest bodů . Áčko si poradilo s Bolevcem,  rezerva si to s Radnicema rozdala o průběžnou první příčku a svého soupeře dostala v tabulce pod sebe .

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN  -  BOLEVEC   2  :  0

Branky  : Fiala 2

 

Sestava :                      Příhoda 

Šulc   Zoubek  Lisý   Trojovský (72´Gavrylovskyy )

 Nademlejnský  Bendl (78´Huml)   Bednář

 Šimáně  (80´Škarda)    Fiala  (88´Krystl)

Vohrna  (86´Štefl )

Suchý

 

Postavení v tabulce nám velelo jediné - vyhrát !!! A to se nakonec povedlo !!!

Souboj prvního s předposledním asi čekal větší brankový rozdíl , ale derby  je pořád derby . Od úvodního hvizdu jsme měli herně navrch a podle našeho ideálního plánu přišla brzy i první branka , když se přiřítil do vápna Vláďa Fiala a svojí rezervní pravačkou uklidil balon k tyči - 1 : 0 . Vše běželo dle plánu i dál . Za chvíli si totiž na pravé straně naběhl na parádní balon kapitána Bednáře Honza Šulc a zpětnou přihrávkou vybídl hned několik našich hráčů . Balon se však opět  dostal až k Vláďovi Fialovi a ten znovu svojí pravačkou uklidil balon do sítě , tentokráte rovnou do šibenice -  2  :  0 . 

....a to je tak nějak všechno co bylo na hřišti k vidění . My jsme si sice vypracovali ještě  další příležitosti a něco málo měli i hosté , ale gól už nepadl žádný .

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Máme další tři body a bereme je s maximální pokorou . Zápas se pro nás vyvíjel dobře a kdekdo čekal , že svého soka ve druhé půli úplně dorazíme , ale ten se nezlomil a bojoval až do konce . Nás těší , že jsme po celý zápas drželi otěže utkání ve svých rukách a že jsme udrželi nulu vzadu . Žádná nádhera to nebyla , ale vyhrát takovéhle zápasy je podstatně příjemnější , než když Vám tam spadne všechno do čeho kopnete. 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  RADNICE   3  :  0

Branky:   Levý ,Šimáně , Štefl

 

Rezerva čekala na moment , když se dostane do čela tabulky , docela dlouho , ale super je fakt , že se tak stalo po vzájemném souboji prvního s druhým . Radnice tady ukázali proč byli až doteď na čele tabulky , hráli velmi dobře , ale na nás to nestačilo . Zvláště ve druhé půli jsme soupeře přehrávali a vytvářeli si jednu šanci za druhou . Teď nás čeká ještě těžší úkol - vydržet na prvním místě ještě 14 kol a bude to perfektní !!!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář