Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - KARLOVY VARY 0 : 7

VELMI NEVYDAŘENÝ VSTUP DO JARA

DEBAKL ÁČKA

 

A SUPER ZAČÁTEK DOROSTŮ

 

Áčko mužů a všechny čtyři dorosty ukončili zimní spánek , byť u áčka to vypadalo spíše na jeho pokračování . Každopádně velké poděkování patří všem dorosteneckým týmům a vlastně i nejstarším žákům , protože společnými silami se parádně vypořádali s obrovskou marodkou a hlavně s faktem , že všechny čtyři dorosty hráli svoje zápasy ve stejnou dobu . 

 

MUŽI A 

    SK PETŘÍN  -  K. VARY    0  :  7

Sestava : 

PFLEGER ( 85´SUCHÝ )

ŠULC ( 47´PETERKA )  PAPÁČEK   TROJOVSKÝ  MOTL

BEDNÁŘ (80´ŠIMÁNĚ )  LISÝ  NADEMLEJNSKÝ (77´BRUDNA )

ŠKARDA ( 72´HUML )   VOHRNA    BENDL

 

Muži si pozvali karlovarskou Slávii na umělku do Luční ulice a nebylo to zrovna ideální představení . Hned první střela hostů skončila v naší síti , když pak ve stejné síti skončil i jejich první roh a další střela vypadalo to více než bídně . Pak jsme se sice do tutovek ( a nutno podotknout , že do větších , než měli hosté ) dostali i my a přesto , že jsme je neproměnili , tak to vypadalo , že bychom mohli trochu kousat . Jenže ještě před koncem první půle zatáhl za záchranou brzdu stoper Trojovský , sudí vytáhl kartu barvy červené a bylo po zápase . 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Těžko se k tomuhle hledají slova , jediným pozitivem je to , že jsme z dvojzápasu s Varama vyválčili dva body . Tentokráte nám však  udělili lekci z kvality a produktivity . My jsme za tu první půlhodinu měli taky dvě velké šance , ale na rozdíl od hostů jsme je nevyužili , po červené kartě už bylo hotovo úplně .