Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SENCO - SK PETŘÍN 1 : 1 ( 11:12 na PK )

ÁČKO BERE DVA BODY Z DERBY

 

​ÁČKO BERE DVA BODY

 

Z VELKÉHO DERBY

 

 

Áčko  sice dostalo branku na Sencu až těsně před koncem , ale vyhrané penalty nám trochu zvedly náladu . Rezerva nestačila na suverénní Kaznějov , byť se o bodík rvala až do konce . Parádní výkon a výsledek si veze naše U19 , které v benešovské kleci zasadila hned 6 úderů . Pochvala patří i všem ostatním ,  kteří krom mladších žáků , kteří přivítali Spartu Praha , taktéž bodovali .

 

MUŽI  "A"

 

SENCO - SK PETŘÍN  1 : 1  (11:12 na PK )

 

Branky :    Navrátil

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

    TROJOVSKÝ    ZOUBEK   PAPÁČEK   VOHRNA

KOHOUT  ( 63´LISÝ ) BEDNÁŘ    BENDL 

MOTL   (85´BRUDNA )   HARTL( 72´ŠIMÁNĚ )

Suchý , Chocholatý , Heller , Štefl

 

 

Muži vstoupili do velkého městského derby parádně a už po několika minutách se dostali do vedení , když se na pravé straně dostal k míči Navrátil a jeho střílený centr do vápna si srazil domácí stoper do vlastní sítě .  Domácí , hnaní celý první poločas docela silným větrem , se sice snažili o vyrovnání , ale když už se k něčemu dostali , byl proti Tomáš Pfleger v bráně . Každopádně i v téhle části zápasu jsme na tom fotbalově byli o kousek lepší my . Druhá půle byla klasickou ukázkou , jak se jeden tým snaží vyrovnat , druhý pečlivě brání a snaží se rozhodnout . I my jsme měli několik velmi slibných situací , kdy jsme mohli definitivně udeřit , ale bohužel tomu tak nebylo . Domácí se ve druhé půli nedostali prakticky k ničemu , ale jak už to bývá přišla první střela druhé půle  mezi tři tyče a bylo srovnáno . Bohužel do konce zbývalo jen několik málo minut .  Zbytek zápasu se už nic zásadního nestalo a tak se šlo do penalt .Napřed si na "zkoušku" koplo všech 22 hráčů a šlo se do ostrého druhého kola . Tam se hned v první sérii blýskl Tomáš Pfleger , který vytáhl střelu domácího kapitána Nováka , aby pak náš kapitán Petr Bednář ukončil ten peckový maraton . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Když dostanete vyrovnávací branku v posledních minutách , tak to vždycky bolí o trochu víc . Tím , že jsme vyhráli na penalty , tak ta bolest trochu ochabla a dva body  bereme , byť jsme od těch třech nebylo vůbec daleko . Musím celý tým pochválit , jsem zvyklý na hodně , ale takové šachry se sestavou , které jsme museli udělat během několika málo posledních hodin před výkopem , už dlouho nepamatuji . Nakonec si ve střední záloze odbyl svojí mužskou premiéru dorostenec Adam Kohout a za podpory svých starších kolegů to zvládl s bravurou . Před zápase, jsem byl přesvědčený , že náš úspěch bude založený jen na tom , jestli domácí přetlačíme , uskáčeme a přebojujem , o to víc příjemnější je pro mne fakt , že jsme byli daleko fotbalovějším týmem .  

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář