Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" ROKYCANY - SK PETŘÍN 4 : 3

ÁČKO NEZVLÁDLO ÚVODNÍ DUEL

sk-petrin---rokycany-2018.jpg

ÁČKO NEZVLÁDLO ÚVODNÍ DUEL 

Naše áčko vyrazilo už v pátečním podvečeru do Rokycan a nezaujatý divák se rozhodně nenudil . Sedm branek , všechny ze standartních situací , velmi nadprůměrný zápas , bohužel pro naše fandy se špatným koncem pro nás . 

 

MUŽI

 

  ROKYCANY  -  SK PETŘÍN    4   :   3

Branky  :  Lisý , Bednář , Fiala

 

Sestava :                  Pfleger

Šulc    Trojovský ( 46´Hejnal )    Lisý   Fiala

Nademlejnský (86´Kohout)  Bednář  Bendl (46´Škarda)

Šimáně  ( 77´Peterka )  Vohrna    Brudna

Suchý , Krystl , Huml

 

Áčko čekal na úvod jeden ze spolufavoritů celé soutěže  a podle toho taky celý zápas vypadal . Spousta šancí , spousta gólů a vesměs velmi zajímavá hra . V té jsme sice byli rozhodně lehce lepším týmem , ale fotbal se hraje na góly a těch jsme nakonec dali méně než domácí . 

Do zápasu jsme vstoupili parádně a po rohu jsme se ujali vedení , když se hlavou prosadil Venca Lisý , jenže pak během 20-ti minut přišla smršť tří standartních situací domácích a do kabin se šlo už za stavu 3 : 1 pro domácí .  I vstup do druhé půle se nám vydařil a po zmařeném průniku Aleše Brudna , se z penaltového puntíku prosadil kapitán Petr Bednář . V tu chvíli se zdálo , že vyrovnání je jen otázka času . Bohužel čas běžel jako bláznivý a pořád nic . Takže přišla další standartka a bylo to zase o dva . V poslední minutě nás , precizně proměněným trestňákem ,zase na rozdíl jediné trefy ,  posunul Vláďa Fiala , ale na víc už nebyl čas . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : To , že nás v Rokycanech nečeká vůbec nic lehkého jsme moc dobře věděli , přesto jsme si měli do Plzně odvézt minimálně bod  . Jenže fotbal se bohužel od nepaměti  hraje na góly a ne na to kdo je herně lepší a my jsme při standartkách naprosto selhali . Jestli se budeme takhle ve vlastním vápně chovat i dál , nevyhrajeme nikdy !!! Blahopřeju soupeři k výhře i k výkonu , ale neodpustím si jednu poznámku . Příště by si takovýhle zápas zasloužil posekané hřiště !!!

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář