Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A RAPID - SK PETŘÍN 1 : 1 ( 4 : 3 na PK )

JEN REMÍZA NA RAPIDU

RAPID - SK PETŘÍN  1 : 1  (4:3 na PK)

 

Branky :  Bednář

 

Sestava :                              Pfleger

Zoubek    Levý  ( 80´Trojovský)   Světlík   Motl

Hartl  ( 46´Papáček )   Lisý   Šmídl (60ˇChocholatý )

 Bendl ( 77´Šulc)  Bednář  Škarda ( 46´Vohrna )

​ Hrabačka

 

 

Utkání prvního týmu se druhým , tedy co se týče jarní tabulky , přineslo spíše urputný boj než fotbal . Domácí se ujali vedení už po 5 minutách , kdy lob jejich útočníka nestačil dobíhající Motl vykopnout s prázdné brány ,  ještě než přešel míč  brankovou čáru .  Pak už jsme to byli my , kdo diktoval tempo hry , ale do přestávky jsme se trefili jen jednou , když na ideální balon Bendla si naběhl kapitán Bednář a prostřelil domácího gólmana . Bohužel další branku jsme nepřidali , byť jsme k tomu měli vcelku dost příležitostí .

​Druhá půle už byla ve znamení hry na domácí bránu , kteří ještě po svém vyloučení , přidali na zdržovací taktice a nakonec svůj bod uhájili .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Pozitivum je to , že jsme neprohráli , ale takovéhle zápasy  normálně zvládáme za tři body . Domácí hráli 45 minut velmi dobře a obětavě , ostatních 45 minut jen chodili pro balony . My jsme si s tím nedokázali poradit a druhou branku jsme prostě nedokázali dát a proto máme jen jeden bod .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář