Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A M. LÁZNĚ - SK PETŘÍN 6 : 3

DRUHÝ JARNÍ ZÁPAS ZASE BEZ BODU

ÁČKO BEZ BODU

 

 

O víkendu se díky návratu paní Zimy odehráli jen tři zápasy a bohužel z toho byl jen jeden bod , byť to herně nebylo zas tak zlé !!! 

 

MUŽI A 

    M. LÁZNĚ  -  SK PETŘÍN  6  :  3  

Branky : Zoubek , Lisý , Vinkler

Sestava : 

PFLEGER 

HEJNAL ( 85´ŠKARDA ) PAPÁČEK  ZOUBEK   

MOTL (70´HELLER )  LISÝ  NADEMLEJNSKÝ  VOHRNA

BEDNÁŘ   VINKLER ( 82´HUML ) PETERKA ( 57´ŠULC )

Příhoda , Kohout

 

Muži vyrazili v sobotu , v opravdu psím počasí  , do Lázní a bohužel se vrátili bez bodů .  Začátek zápasu nám vyel náramně a po centru Motla , se nádherně trefil Venca Lisý  - 0 : 1 . Pak nás však domácí zatlačili a dvěma slepnci se dostali do vedení oni . Ani to nás však nepoložilo a po rohovém kopu se prosadil Lukáš Zoubek hlavou a bylo srovnáno - 2 : 2 . Bohužel nám ale nevyšel závěr první půle a to se nakonec ukázalo jako rozhodující . Domácí sice šli opět do vedení 3 : 2 , ale my jsme v posledních minutách úvodního dějství měli dvě stoprocentní šance na srovnání stavu . Místo toho , ale domácí v poslední vteřině dali na 4 : 2 a šlo se do kabin . Ve druhé půli už jsme to byli my kdo měl na hřišti navrch , mladíček Ondra Vinkler snížil pohotovou dorážkou na 4 : 3 a měli jsme před sebou půl hodiny na to , abychom skóre srovnali . Bohužel do domácí brány už nic nespadlo , byť těch šancí jsme měli opravdu hodně . Domácí nás pak v závěru dvakrát ztrestali po brejku a bylo hotovo.

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Samozřejmě , že 6 inkasovaných branek je hodně , ale už před zápasem jsem kluky upozorňoval na to , že na takovémhle hřišti padne hodně branek , takže mi spíš mrzí , že jsme jich nedali taky minimálně šest , protože šancí jsme na to měli podstatně víc .Máme ze dvou zápasů 0 bodů a musíme udělat všechno pro to , aby nás to neposadilo úplně na zem . Vary byli jinde , ale to že jsme nepřivezli z Mariánek ani bod nás mrzí hodně 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář