Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A JINDŘ. HRADEC - SKPP 4 : 1

BÉČKO TO ZVLÁDLO V BĚLÉ NA JEDNIČKU

 

MUŽI  "A"

 

 

J. HRADEC -  SK PETŘÍN   4  :  1

 

Branky   Šimáně  

 

Sestava    :    Hrabačka  - Klich (80´ Vodrážka )  , Lisý , Trojovský (85´Kohout )  ,  Zoubek   -  Vinkler ( 72´ Bednář ) Heller (80´Štefl )  , Bendl  -    Provod ,  Šimáně  , Vohrna ( 72´Bílik )

Suchý , Levý

 

Áčko vyrazilo do dalekého Jindřichova Hradce s puncem lehkého favorita , ale domů nakonec jelo s prázdnou . Přitom to ze začátku vypadalo pro naše barvy docela slušně . Klasický velmi dobrý úvod provázený několika velmi dobrými šancemi , ale gólový efekt nepřinesl a klasicky přišel trest . Domácí se prakticky poprvé podívali na naší polovinu , kde dostali vánoční dárek od hlavního arbitra v podobě standartky po faulu na našeho hráče a střela do nikam se odrazila od zad jednoho z domácích a bylo to 1 : 0 .  Naštěstí nás to nevykolejilo , dál jsme hráli velmi dobře a vytvářeli si šanci za šancí . Nejdříve jsme po akci Provoda měli kopat pokutový kop , ale rozhodčí vytáhl zákrok "jen" o pár metrů na hranici vápna , ale za chvíli už udeřilo , když si na zpětný balon Michala Provoda naběhl Zdeněk Šimáně a bylo srovnáno . 

Zdálo se , že ve druhé půli svého soka dorazíme , jenže po 10 min přišla opravdu parádní akce domácích a trefa do šibenice a bylo to zase o gól pro domácí . Bohužel tady naše dobrá hra končí a domácí jsou až do konce minimálně vyrovnaným soupeřem a když pár minut před koncem přidávají třetí branku , obírají nás o možnost závěrečného tlaku . Ten sice tak trochu přichází , ale je z toho jen pár závarů a domácí brejk na našeho gólmana , který končí čtvrtou brankou . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Do zápasu jsme nevstoupili úplně špatně , ale z naší převahy jsme bohužel inkasovali  . Každopádně jsme si , na rozdíl od domácích , za první poločas vypracovali spoustu příležitostí a poločasové skóre 1 : 1 , bylo jednoznačnou výhrou pro domácí celek . Bohužel chvíli po přestávce přišla druhá domácí trefa a ta nás rozhodila tak , že jsme do konce zápasu nedokázali navázat na výkon v prvním dějství a to rozhodlo o tom , že jedeme domů s prázdnou . Teď nás čeká série tří veletěžkých zápasů a my se budeme chtít udržet na špičce soutěže co nejdéle . 

 

PARÁDNÍ FOTKY   Vlaďky ŠTYCHOVÉ    ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

 

MUŽI  "B"

 

 

BĚLÁ nad R.  -  SK PETŘÍN    0  :  3

 

Branky  :  Vodrážka Jan , Fiala , Kotěšovec

 

Sestava  :  Suchý  -  Škarda , Trojovský ( 60 Voves )  , Kordík ( 60´Levý ) , Fiala (75´Provod )  -  Fikrle  ( 60´Kohout ) , Tětek  , Bednář  -  Bílik ( 46´ Kotěšovec ), Štefl ,  Vodrážka J.

 

Rezerva ani počtvrté za sebou neinkasovala a to na horké půdě v Bělé , nebylo vůbec jednoduché . Každopádně kluci potvrdili roli favorita a krom malých chvilek byli lepší než domácí . O své výhře jsme rozhodli už v prvním poločase , kdy se nejprve trefil Honza Vodrážka , když mu parádně připravil balon Kryštof Bílik  a záhy nás uklidnil druhou brankou Láďa Fiala , který dostal nabídku od Kuby Tětka a svůj sólový nájezd s přehledem proměnil . 

Ve druhé půli přišly šance i domácích , ale naše obrana  v čele s Vojtou Suchým v bráně odolala veškerým atakům domácích . V závěru se ještě prosadil Lukáš Kotěšovec , který uklidil zpětnou nabídku Honzy Vodrážky a upravil na konečných 0 : 3

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Tím , že máme jednoznačný cíl a úkol zároveň - vyhrát tuhle soutěž , je pro nás každý zápas strašně důležitý a notabene když jedete na tak horkou půdu jako je v Bělé . Domácí hrají letos skvěle a tak trochu to potvrdili i proti nám , ale jejich vůbec ne špatný výkon na ten náš prostě nestačil a my si vezeme zasloužené tři body a zase nulu vzadu , což je prostě skvělé . Kluci zaslouží velkou pochvalu .  

 

FOTKY Vlaďky Štychové ZDE :