Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A ARITMA - SK PETŘÍN 3 : 1

ÁČKO PODRUHÉ ZA SEBOU PADLO

 

Áčko podruhé

 

za sebou padlo

 

Áčko nepřivezlo z pražské Aritmy ani bod a bohužel uzavírá divizní tabulku . Rezerva , která nastoupila převážně s hráči U18 si přivezla z horké půdy Radnic dva slušné bodíky . Ligové dorosty odehráli na Aritmě jen 10 minut a pak se zbalili a frčely proti větru domů . Radovali se též oba výběry starších žáků a naše U 16 . Všechny tyto týmy obraly o o body výběry Táborska . 

 

 

MUŽI  "A"

 

ARITMA  -  SK PETŘÍN    3  :  1

 

Branky :    Navrátil

 

Sestava :    

      

PFLEGER 

    TROJOVSKÝ    ZOUBEK     VOHRNA ( 60´HEJNAL )   CHOCHOLATÝ   (  60´ NAVRÁTIL )

                   LISÝ   BEDNÁŘ     BENDL    PAPÁČEK                     

ŠKARDA ( 55´HELLER )  MOTL  ( 80´KOHOUT )

 

Suchý

 

 

Muži vyrazili v sobotu dopoledne do hlavního města s vírou v nějaký bodový úspěch , ale nakonec to byla jasná porážka . Půl hodiny to vypadalo , že bychom mohli Aritmu potrápit , byť i už za tu dobu jsme vyrobili několik individuálních chyb , které musel hasit Pfleger v bráně . Ve 30 minutě jsme ale házeli aut do domácího vápna a následný rychlý brejk jsme bohužel zahráli tragicky  -  1 : 0 . Ta samá situace pak proběhla za deset minut ,  nepovedený centr do našeho pokutového území jsme zahráli úplně zbytečně na roh a z toho nás domácí ztrestali podruhé - 2 : 0 . Druhá půle byla z naší strany už lepší , ale kontaktní gól nepřišel , na rozdíl od trestu opět z rychlého brejku 3 : 0 . Pak paradoxně přišla naše nejlepší pasáž celého zápasu , ve které jsme se dostali do několika tutovek , ale branku jsme dali až z té poslední a to bylo už pozdě . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Domácí rozhodně nebyli nad naše síly , ale to bychom museli zahrát minimálně dobře a bez triviálních individuálních chyb , což se nám prostě nepodařilo . Jsme v situaci , která není úplně komfortní , ale čas na paniku rozhodně nemáme . Do konce podzimu ještě hrajeme o 9 bodů a uděláme všechno proto , abychom si ještě nějaký připsali . 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář