Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" STŘÍBRO - SK PETŘÍN 0 : 1

JEDINÁ TREFA , ALE ZA TŘI BODY

 

 

MUŽI "A"

 

STŘÍBRO  -  SK PETŘÍN    0  :  1

Branky  :  Lisý

 

Sestava :                      Příhoda   

Kohout   Lisý   Trojovský   Fiala

 Nademlejnský  ( 82´Vinkler)   Bendl   Bednář

  Brudna  Šimáně (88´Provod )

    Vohrna ( 78´Demeter )

Hrabačka , Gavrylovskyy

 

Áčko čekal v sobotu ten papírově nejlehčí možný soupeř . Potkal se totiž první s posledním , ale na hřišti to rozhodně jednoduché nebylo . 

Prvních 20 minut se toho na hřišti zase tak moc nedělo . Hra se odehrávala vesměs ve středu hrací plochy , domácí se dostali k několika standartkám , ze kterých se mezi tři tyče netrefili ani jednou a naše pokusy ze hry končili většinou na obranných řadách domácích . Paradoxně udeřilo ze situace , která ze začátku vůbec nebezpečná nevypadala . Domácí odvrátili náš rohový kop až na naši polovinu , kde se pod tlakem dostal k balonu Zdeněk Šimáně . Ten ho jednoduše vrátil na domácí polovinu a najednou se stoper Venca Lisý řítil sám na stříbrského gólmana , kterému sice dal trošičku čuchnout , ale míč do sítě přece jen dostal - 0 : 1 . 

Druhou půli jsme začali velmi dobře a druhý , pojišťovací gól , visel neustále ve vzduchu . Jenže domácí přečkali všechny naše šance a že jich opravdu nebylo málo a mohli se nadechnout k závěrečnému náporu . Ten jsme ale řádně odskákali a odblokovali a mohli jsme slavit . Byť hubené , za to předůležité vítězství . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Byť to bylo jen 0 : 1 , tak jsou to pro nás 3 body , za které jsme opravdu rádi . Domácí po celý zápas bojovali , k tomu jim přálo i štěstí , protože těch šancí na uklidňující druhou branku , jsme měli opravdu dost . Každopádně takováhle výhra je pro nás daleko cennější , než kdybychom vyhráli 0 : 5 . Rozhodně nám nepomohl dost rozbitý terén , ale dá se vyhrát i na jeden gól . ten jsme dali my a poctivou obrannou hrou jsme si to v závěru odbojovali . Kluci zaslouží pochvalu

 

 

MUŽI "B"

 

PŘÍKOSICE  -  SK PETŘÍN   3  :  5  

Branky:   Peterka 2 , Škarda , Štefl , Brácha

 

I rezervu čekal papírově lehčí soupeř  , ale i tady to bylo jen zdánlivé !!! Kluci začali parádně a hned ve 2. minutě se trefil Michael Brácha . Domácí nám moc nestíhali a skóre se postupně navyšovalo . O přestávce už na tabuli svítilo nádherných 0 : 5 a nikoho ani ve snu nenapadlo , že by se ještě něco zásadního mohlo dít . Jenže fotbal je v tomhle pořádná "potvora" a když do konce zbývalo ještě 20 minut , tak už to bylo 3 : 5 a domácích bylo plné hřiště . Kluci už ale konec zvládli a nakonec si potřebné vítězství odvezli do Plzně

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář