Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" SK PETŘÍN - ZRUČ 3 : 2

TŘI BODY VYSTŘELIL HARTL

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_Muzi_A_x_Zruc/

hartl-2016-zruc.jpg

HARTL VYSTŘELIL DALŠÍ TŘI BODY !!!

Muži brali zase všechny tři body , ale tentokráte to bylo opravdu s pořádným kusem štěstí !!! V 90´se k balonu dostal Jirka Hartl a trefil přesně šibenici hostující brány .

 

ÁČKO MÁ DALŠÍ TŘI BODY

a

DOROSTENCI NADĚLOVALI

 

Áčko zachránilo výhru až v hodině dvanácté a jeho rezerva bohužel ztratila vedení 0 : 2 . Všechny tři dorostenecké týmy vstoupily do soutěží parádním způsobem a ligoví starší žáci nestačili na Ústí nad Labem .

 

 

MUŽI "A" 

SK PETŘÍN  -  ZRUČ     3  :  2 

Branky  :  Zoubek 2 , Hartl

 

Sestava :           Pfleger

Zoubek   Světlík   Levý ( 46´Vohrna )   Šulc 

Bendl ( 58´Šmídl )  Lisý   Papáček , Motl ( 66´Chocholatý)

Bednář ( 66´Hartl )  , Škarda ( 58´Šimáně )

Hrabačka , Filinger 

 

Áčko si to v sobotu rozdalo se Zručí o vedoucí příčku krajského přeboru a nakonec to dopadlo dobře . Po první půli to sice vypadalo na jednoznačnou záležitost , ale fotbal je prostě hodně zvláštní sport , ve kterém neplatí skoro žádné zákonitosti . První trefu zařídil Lukáš Zoubek , který se trefil do černého ze značky pokutového kopu , který byl nařízený za ruku hostujícího obránce . Když se za chvíli trefil ze stejného místa znova , tentokráte za podražení Motla , vypadalo to už skvěle . K tomu se po školácké chybě , když zezadu nakopl unikajícího Papáčka , nechal vyloučit hostující hráč a vypadalo to , že se nám nemůže už vůbec nic stát . Jenže třetí rozhodující trefa ne a ne přijít a přišel trest . K odraženému balonu po rohu , se dostal hostující Král a napravil svojí chybu z první půle , když velmi hloupě "zařídil" náš druhý pokutový kop . Jenže ani to nás nepostavilo do pozoru a deset minut před koncem už to bylo 2 : 2 . Vše už se schylovalo k naprosto zasloužené remíze , ale v hodině dvanácté se dostal k balonu Jirka Hartl a neskutečným kopem z cca 22m poslal míč přímo do šibenice a hosty do kolen .

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Máme všechny tři body a to je asi to nejpříjemnější zjištění z celého zápasu . Od úvodního hvizdu jsme hráli velmi , ale velmi špatně . Prakticky nám nefungovalo nic z toho , v čem jsme dobří . Přesto jsme se dostali do dvoubrankového vedení , hosté do deseti a vypadalo to , že je vše ok . Jenže fotbal je v tomhle prostě fenomenální . Hosté sice rozhodně nebyli lepším týmem  , ale stačilo jim dvě šance a bylo to rázem 2 : 2 . Rozhodující trefa byla sice z kategorie velešťastných , ale platí stejně jako ostatní branky . Máme před sebou opravdu těžký výjezd do Rozvadova a doufám , že nám tahle facka stačila .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář