Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" SK PETŘÍN - CHOTÍKOV 5 : 1

TENTOKRÁT NEŠLO ÚPLNĚ O FOTBAL

 

lisy-chotikov-2019.jpg

VENCA LISÝ DAL DVA GÓLY !!!!!

Ve statistikách sobotního zápasu s Chotíkovem ale  najdete jen jednu jeho trefu , která je zachycená na fotografii a která rozhodně nebyla tak důležitá jako ta druhá . Ten druhý " GÓÓÓL "  totiž přišel už po patnácti minutách hry , kdy se po běžném souboji ocitl na zemi  hostující Jirka Pechler . V tu chvíli  nikoho ani ve snu nenapadlo , že může být zle . Jenže bylo !!! Jirka totiž po nekontrolovaném pádu na hlavu přišel o vědomí a zapadl mu jazyk . Situace , která nejde nacvičit , která Vás vždycky překvapí a po  které skoro vždy následuje panika , i tady to bylo stejné .  A pak jsou lidi , kteří to vezmou na sebe a kterým patří obrovské díky . V tomto případě to byla naše stoperská dvojice Lukáš Zoubek a Venca Lisý , která Jirku dostala z nejhoršího . 

Takže Jirkovi přejeme brzké uzdravení a těmhle dvěma se ještě jednou klaním !!!

 

 

MUŽI  VYHRÁLI

 

 

... ale tentokráte to bylo

 

na vedlejší koleji

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN   -   CHOTÍKOV     5  :  1

Branky :  Bendl , Lisý , Šimáně , Bednář , Škarda 

 

Sestava :     Příhoda

Kordík   Zoubek  Vinkler (75´Krystl )  Fiala (82´Kohout )

 Bednář    Bendl (72´Provod)   Lisý  (82´Trojovský)

Šimáně  Vohrna ( 82´Škarda)   Gavrylovskyy

Suchý , Huml

 

Áčko nečekal rozhodně jednoduchý zápas , protože hosté to na nás prostě umí a těžko budeme hledat tým s lepší statistikou ze vzájemných zápasů . Každopádně jsme do utkání vstoupili dobře a už od prvního hvizdu rozhodčího jsme měli navrch . Bohužel pak přišla velmi nepříjemná situace , kdy  nedaleko našeho vápna fauloval hostující Jirka Pechler našeho hráče , ale přišel nekontrolovaný pád na hlavu , zapadlý jazyk a bezvědomí . Naštěstí se záchranných prací ujali Venca Lisý a Lukáš Zoubek a "Pechliho" dostali z nejhoršího . Skoro půl hodinu se tedy nehrálo a bylo velmi těžké se dostat zpět do zápasu a hlavně myslet jen na fotbal . Každopádně k sobě hráči byli uzrčitě ohleduplnější a my jsme byli při tom pořád lepší . Do poločasu jsme sice dali jen jednu branku , když si Zdeněk Šimáně poradil se skoro celou chotíkovskou obranou a předložil před prázdnou kasu Petrovi Bendlovi . Po přestávce jsme k převaze přidávali i branky . Nejprve se po biliárové spolupráci v hostujícím vápně trefil kapitán Petr Bednář , pak si na sklepnutý balon Zoubka naběhl Venca Lisý a bylo to o tři . Hned pro rozehrávce sebral hostům balon Zdeněk Šimáně a svou cesu přes polovinu hřiště zakončil dalekonosnou střelou k tyči . V poslední minutě utkání dovršil naší výhru i Petr Škarda , který se nemýlil ze značky pokutového kopu , který byl nařízený za faul na Lea Gavrylovského . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

https://fotbalunas.cz/zapas/248222/

 

Z tisku - Plzeňský deník :

https://plzensky.denik.cz/fotbal-kraj/chotikov-prohral-ale-fotbal-sel-tentokrat-stranou-20190409.html

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Zase se  potvrdilo , jak parádně široký a kvalitní máme celý kádr !!! V týdnu jsme přišli hned o čtyři hráče základní sestavy , ale kluci kteří nastoupili to zvládli více než dobře . Utkání samozřejmě ovlivnila ta nepříjemná situace z úvodu zápasu , která určitě trochu zmírnila emoce , které ve vzájemných zápasech létají jak roje včel . Takže až na závěrečný odchod do kabin to byl asi nejméně vyhrocený zápas těchto soupeřů za poslední roky . Každopádně jsme měli ze soupeře zdravý respekt a věděli jsme , že nám pomůže jen když budeme hrát dobře . A to jsme  hráli ! Nebyl to sice nějaký zvláštní nadstandartní výkon , ale prakticky jsme se nedostali v zápase do situace , kdybychom to neměli ve své moci a pod kontrolou . Dali jsme pět branek , dalších cca 5 opravdových tutovek jsme zazdili , stejně jako několik dalších menších šancí . Hosté měli šance tak maximálně tři a na bodový zisk podle mého soudu během zápasu moc dlouho nemysleli . 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  TŘEMOŠNÁ    1  :  0

Branky :   Škarda

 

Rezerva brala po druhé za sebou tři body za hubenou výhru 1 : 0 , ale pořád jsou to tři body , které jsou pro nás nejdůležitější . Kluci předváděli hlavně v první půli parádní fotbal , jenže bez branek , ikdyž některé šance byly z kategorie megatutovek . Každopádně soupeř na naší polovině prakticky nepobyl ani chvilku a zdálo se , že je ve druhé půli dorazíme . Jenže druhá půle už nebyla z naší strany tak dominantní a brankář David Strejc , který o poločase nahradil lelkujícího Vojtu Suchého , musel několikrát předvést co se za ta léta naučil . Každopádně po hodině  přišel rozhodující moment celého zápasu , kdy mladíček Petr Valeš parádně prostrčil balon na kapitána Petra Škardu a ten se nemýlil . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:  Po první polovině to sice bylo bez branek , ale naše převaha byla tak výrazná , že málokdo si představoval nějaký jiný scénář , než že to po přestávce  rozhodneme ve svůj prospěch . To se nakonec stalo , ale tím , že jsme nedokázali přidat druhou branku , tak soupeř žil až do poslední chvíle . Každopádně tři body jsou super a to hlavně v jaké sestavě jsme na třetí Třemošnou vyrukovali . Po zdravotních peripetiích v áčku nám muselo pomoci hned 6 mladíků z U18 a svůj úkol zvládli na jedničku . 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář