Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - STŘÍBRO 7 : 0

REZERVA POSTOUPILA DO 1.A TŘÍDY !!!!

SPORTOVNÍ A FOTBALOVÝ  LETNÍ KEMP

info a přihláška zde :

PŘIHLÁŠKA NA KEMP 2019.pdf

=============================================================================================

bendl---simane-2019.jpg

DĚDEK SE SANČÍSEM POSLALI STŘÍBRO NA KOLENA

Áčko v sobotu doslova rozstřílelo Stříbro a velkou zásluhu na tom měla dvojice Petr Bendl a Zdeněk Šimáně . "Dědek" Bendl totiž na 4 branky přihrál a "Sančís" Šimáně zase 4 branky vstřelil . 

 

 

BÉČKO POSTOUPILO

 

DO 1.A TŘÍDY

 

 

Další dílčí klubový cíl byl splněn !!! Rezerva si doma bez problémů poradila s Příkosicemi a potvrdila postup o soutěž výše . Takže všem velká gratulace a že těch hráčů  co letos za rezervu nastoupilo bylo  skoro  70 !!! Áčko potvrdilo formu z Domažlic a tentokráte to odneslo Stříbro . Ligové dorosty přivítaly doma plzeňskou Viktorku a 5 bodů ze dvou zápasů je příjemné množství . Divizní dorosty potvrdily své výsostné postavení na čele tabulky a oba Rakovník porazily . Starší žáci výsledkově nezvládli zápasy na Motorletu a mladší nestačili na menší pražský klub - Spartu Praha :-)

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN   -   STŘÍBRO    7  :  0

Branky :  Šimáně 4 , Vohrna , Fiala , Bednář

 

Sestava :     Hrabačka

Šulc  ( 70´Kohout )    Zoubek  ( 60´Heller )    Světlík ( 70´Trojovský )   Fiala  (60´Provod )

     Lisý     Bendl       Bednář

Nademlejnský ( 60´´Brudna )

Šimáně    Vohrna      

Suchý  

 

Áčko doma přivítalo celek Stříbra , který se před zápasem pyšnil stejným jarním bodovým  ziskem jako náš tým a tak se čekal velmi pohledný zápas . Pohledný sice byl , ale asi jen pro naše příznivce , protože hosté už po 50-ti minutách prohrávali 7 : 0 a vypadalo to na obrovský debakl . Bohužel posledních 40´nám zvlhl střelecký prach , ale i tak to bylo hodně .  

Hosté se sice v úvodu dostali do několika střeleckých šancí , ale na nás to zdaleka nestačilo a už po čtvrt hodině nám to tam začalo padat . nejprve si na parádní prohoz Nademlejnského naběhl Šimáně a bylo to 1 : 0 . Za pár minut se centr Fialy dostal ke kapitánovi Bednářovi , ten si balon vyměnil se Šulcem a bylo o dva  -  2  :  0 .. Interval branek zůstával tak nějak stejný , takže po dalších cca 4 minutách vybojoval na pravé straně balon Šulc , posunul ho Bendlovi a ten parádně našel na zadní tyči osamoceného Vohrnu  -  3 : 0 .  Diváci si ale nemohli dojít ani pro klobásu , za další tři minuty se do tutovky řítil Šimáně a hosté ho zastavili jen za cenu faulu . K trestňáku se postavil Fiala a bylo to už 4 : 0 . A aby to bylo do půle tak nějak zaokrouhlené , tak se předvedla dvojic Bendl - Šimáně a po parádní vzájemné akci tu byl nepopulární bůr 5 : 0   . Hned po přestávce se nádherně do šibenice trefil opět Šimáně a dovršil svůj hattrick . Jenže ani to mu nebylo dost a za dalších 5 minut ten samý hráč doklepl hlavičku Bendla na konečných 7 : 0 . I pak jsme si vytvářeli další šance , ale už nám nebylo střelecky  přáno . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Trochu jsem měl strach z toho , jestli se dokážeme přiblížit k výkonu z Domažlic , protože v ten moment by to Stříbro mělo hodně těžké a my jsme se k němu nepřiblížili , ale zopakovali , takže po poločase bylo hotovo a jsem rád , že jsme mohli pobavit i naše diváky , protože se bylo na co koukat . Zase můžu pochválit prakticky všechny , ale na hřišti nejvíc válela dvojice Petr Bendl a Zdeněk Šimáně . prvně jmenovaný na 4 góly přihrál a druhý zase 4 góly dal , takže klobouk dolů . 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  PŘÍKOSICE     6  :  0

Branky :   Mertl  2  , Keřlík , Kordík ,  Buranský ,  Krystl

 

Rezerva nastoupila do zápasu hned se čtveřicí mladších dorostenců , ale na rozhodující postupovou tečku to stačilo . Kluci byli po celý zápas lepším týmem a po zásluze si došli pro postup do 1. A třídy

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Jsem moc rád , že jsme postoupili do vyšší soutěže a hlavně jakým stylem . Pro většinu týmů a doufám tvrdit že skoro  pro všechny týmy téhle soutěže , jsme se postupně stali černou můrou a soupeřem , na který ostatní prostě vůbec nemají . Klukům patří obrovská gratulace a to jak těm , kteří  se na trávníku objevovali takřka pořád , ale i těm dalším cca 50-ti , kteří se v rezervě někdy objevili . 

VELKÁ GRATULACE !!!!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář