Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" NEPOMUK - SK PETŘÍN 1 : 6

SKORO KANÁR V NEPOMUKU

 

 

MUŽI "A"

 

 NEPOMUK  -  SK PETŘÍN     1  :  6 

Branky  : Brudna 3 , Šimáně , Bendl , Zoubek

 

Sestava :                          Suchý

Šulc (77´Žižka )   Lisý  Zoubek   Fiala 

Nademlejnský (62´Hejnal)  Bednář  ( 84´Nový) 

  Brudna  Bendl ( 77´Vodrážka ) Šimáně ( 85´Vinkler ) 

Vohrna

Hrabačka

 

Áčko pořád musí dohánět ztrátu z úvodního kola a tak do Nepomuku vyráželo z jasným cílem - sebrat všechny tři body . 

To se začalo naplňovat už po deseti minutách , kdy si na parádní balon Bendla naběhl Šimáně a trefil se nádherně do horního růžku domácí brány . Po půl hodině se trefil i druhý "nepomucký rodák" Aleš Brudna , který si ve vápně našel vyražený balon a bylo to 0 : 2 . Když se pak se závěrečným poločasovým hvizdem prosmýkl do vápna Zoubek po kolmici Bendla , bylo tak nějak hotovo - 0 : 3

I ve druhé půli byl obraz hry tak nějak stejný a přicházely další branky . nejprve se z dálky k tyči trefil Bendl , aby pak během tří minut dovršil hatrick Brudna , když dvakrát dorážel balon do opuštěné brány . Teprve pak přišla i chvíle domácích , kteří se po závaru prosadili také a lehce zkorigovali konečný výsledek . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Nepomuk v rámci svých možností dělal vše pro to , aby jsme to měli co nejtěžší , ale bohudík mu to nestačilo skoro na nic . Kluky musím pochválit , byť ta inkasovaná branka mě docela mrzí . Každopádně jsme hráli dobře a to stačilo na takovouhle výhru . Teď si ale okamžitě musíme sednout na zadek a příští zápas odehrát minimálně stejně !!! Ten "asi" začne od stavu 0 : 0 a to je jen bod a to je v naší situaci málo !

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář