Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" MOTORLET - SK PETŘÍN 7 : 1

DEBAKL NA MOTORLETU

MUŽI "A" 

 

   MOTORLET  -  SK PETŘÍN    7  :  1

Branky :    Bendl

Sestava :  Pfleger   -   Zoubek  , Světlík ( 46´Škarda ) ,  Filinger , Šulc ( 46´Trojovský )  -   Bendl   , Papáček  ,  Ječmen  ( 46 Chocholatý ) , Peterka ( 46´Štych ) , Bednář  , Hartl  ( 77´Vohrna )

Příhoda

 

Muži sice vstoupili do zápasu hodně aktivně , ale po naší standartce se v 5. min  dostali k brejku domácí a bylo to 1 : 0 . I po tomhle úderu jsme se snažili hrát fotbal , ale za dalších deset minut se domácí prosadili podruhé a s námi  to vypadalo zle nedobře . Bohužel se scénář opakoval pravidelně po každých deseti minutách a poločasových 4 : 0 bylo naprosto zasloužených . Do druhé půle jsme udělali v sestavě hned čtyři změny , ale naděje na zázrak  nám vydržela jen čtvrt hodiny  - 5 : 0 . Domácí byli na koni a do konce utkání se trefili ještě dvakrát a nebýt několika excelentních zákroků Pflegera v naší bráně , mohlo to být ještě horší . V závěru jsme se trefili i my , když se po sklepnutí Vohrny trefil Bendl .   

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Jediným malým pozitivem na celém utkání bylo to , že jsme "bohužel" chtěli hrát s Motorletem otevřený fotbal a to se nám krutě vymstilo !!! Uprostřed pole jsme byli ještě domácím relativně vyrovnaným soupeřem , ale to jak jsme se chovali v obranné fázi bylo místy až trapné . Každopádně i přes debakl musím několik hráčů pochválit , protože rozdíl ve výkonech našich hráčů byl přímo neuvěřitelný  . Přes obdrženou sedmičku to byl brankář Pfleger , který vytáhl ještě několik excelentních zákroků a pak trojice Bendl , Bednář a Papáček , která se za svůj výkon rozhodně stydět nemusí . Teď se z toho musíme hodně rychle oklepat a pokusit se za týden porazit Roudné a splnit si náš cíl - 30 divizních bodů !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář