Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" M. LÁZNĚ - SK PETŘÍN 2 : 4

ÁČKO VEZE VŠECHNY BODY Z LÁZNÍ , BÉČKO Z PODHRADÍ

 
 
ÁČKO Z LÁZNÍ 
 
 
 
veze všechny body
 

 

 

MUŽI "A"

 

  M. LÁZNĚ  -  SK PETŘÍN    2  :  4 

 

Branky : Demeter (as.Zoubek),Provod  (as. Fiala) , Lisý (as. Bendl) ,Šimáně (as. Lisý)

 

Sestava :    Hrabačka 

Klich ( 75´ Vohrna )   Zoubek    Lisý   Fiala 

        Bendl (84´Trojovský)   Vinkler    Černý (88´Bílik )  

Provod  ( 89´ Samek )   Demeter (75´ Lávička )

  

Suchý , Vodrážka Dan

 

Muži vyrazili v sobotu do lázní a za nádherného počasí se domů vraceli s parádní náladou . 

Po půl hodině jsme sice vedli 1 : 2 , když se z naší strany nejprve trefil Aleš Demeter a po vyrovnávací penaltě nám vedení vrátil Michal Provod , ale v téhle části těch branek mohlo padnout podstatně více . My jsme měli další dvě tutovky a domácí možná i tři , ale i s pomocí paní Štěstěny jsme to přežili a do šaten se šlo pro nás s lichotivým náskokem 1 : 2 .  Ve druhé půli jsme už soupeře do větších šancí nepouštěli , začali jsme kontrolovat hru a z toho si i vytvářet další šance . Jenže jako blesk z čistého nebe přišel centr domácích z pravé strany ,  hlavička z bezprostřední blízkosti a bylo srovnáno 2  :  2 . 

Domácí se ještě ani nepřestali radovat z vyrovnání a přišel dvojitý direkt ! Nejprve se po rohu dostal balon opět na stranu rozehrávky a kapitán Petr Bendl našel rodinného příbuzného Vencu Lisého a bylo to 2 : 3 . Za dvě minuty se pak stejná dvojice postarala o zisk balonu na domácí polovině , Venca Lisý pak vybídnul ke střele Zdeňka Šimáněho a ten se trefil opravdu parádně - 2 : 4 a bylo hotovo . Do konce zápasu jsme si to vzadu poctivě hlídali , vepředu byli pořád nebezpeční a zaslouženě si došli pro všechny tři body . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pro nás jsou to samozřejmě skvělé tři body , ale v naší situaci je to jen odrazový můstek , protože my musíme bodovat už pořád . Zápas se rozhodoval v první půlhodině , která mohla dopadnout úplně jakkoliv . My jsme mohli jasně dát na 0 : 2 a to by s domácíma hodně zamávalo , ale naopak za stavu 1 : 1 měli Mariánky dvě jasné tutovky a zase pro nás to mohlo být opravdu složité . Druhá půle už byla z naší strany daleko lepší a byť jsme dostali domácí trochu do sedla vyrovnávací brankou , tak jsme hned záhy rozhodli a po zbytek zápasu už jsme měli jasně navrch a to jak fyzicky , tak mentálně . Mám radost hlavně z toho , že nám to tam začalo padat a když se podíváte , kdo se přímo podílel na těch gólech , tak zjistíte že skoro všichni co byli na hřišti . A  to se to potom hraje , když dáte venku čtyři branky , jednu z leva , jednu z prava , jednu z prostředka a jednu z dálky . Každopádně teď potřebujem urvat doma nějaký ten bodík s Rokycanama a bude zase líp !!!

 

 

 

MUŽI "B"

 

ST. PLZENEC  -  SK PETŘÍN   0  :  3

Branky :   Škarda 2 , Koudele

 

Rezerva se jako nováček velmi rychle pasovala do role , že ve většině zápasu jsou kluci velkým favoritem a to samo o sobě není vůbec jednoduchá věc . Stejně tomu tomu bylo i v Plzenci a ke cti všem přítomným , se to zase povedlo potvrdit i na hřišti , byť to vůbec nebylo jednoduché . 

Kluci se sice velmi rychle ujali vedení , když se po akci Gavrylovského prosadil Tadeáš Koudele , ale pak to bylo dlouho vyrovnaná partie . Tu rozhodl kapitán a nejlepší střelec soutěže Petr Škarda . Ten byl sice v sobotu lehce zdravotně indisponován a po hodině si řekl trenérskému duu Jarda Levý - Zbyněk Jiskra o vystřídání . Ti mu takřka ihned vyhověli a vyslali na hřiště vzkaz : "Vydrž ještě 5 min a jdeš ven " . Petr jako správný kapitán pohlédl na tabuli  skóre a vyhodnotil stav 0 : 1 , jako ne příliš ideální . Takže dal dva a šel v poklidu střídat . Domácí se sice ještě snažili něco vytvořit , ale krom několika velkých a mnohdy nefotbalových závarů , nic nevymysleli . 

 

Komentář trenéra Jardy Levého :   V týdnu nám vypadlo z různých důvodů hned několik chlapů a tak jsme zase museli použít několik dorostenců , ale ti , to na horké plzenecké půdě zvládli na jedničku . Naše hra sice nebyla úplně ideální , ale je z toho výhra 0 : 3 venku , takže zase tak moc se klukům to vyčítat nedá . Teď nás čeká po delší době soupeř z úplného čela tabulky a tam budeme chtít ukázat , že jsme nahoře spravedlivě . 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář