Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" LUBY - SK PETŘÍN 1 : 4

KVĚLÁ HRA = SKVĚLÝ VÝSLEDEK

MUŽI "A" 

 

  LUBY  -  SK PETŘÍN        1   :   4 

Branky  :  Vohrna 2 , Zoubek , Bednář

 

Sestava :           Příhoda

Zoubek   ,   Levý     , Světlík  ,  Fillinger  

Bendl      Lisý    Papáček  (85´Brudna ) Hartl (72´Škarda )

Vohrna  ( 54´Šmídl ) , Bednář  ( 82´Motl )

Trojovský , Hubka Mates

 

Áčko vyrazilo v sobotu po obědě do Lub , kam se většině týmů zrovna dvakrát nechce . A ani my nejsme výjimkou a při vzpomínce na výsledky posledních našich zápasů na tomto hřišti , se nikdo nemůže divit . 

Prvních dvacet minut to vypadalo na velmi pohodové odpoledne , byli jsme jasně lepší , vypracovávali jsme si jednu šanci za druhou a po jedné proměněné Márou Vohrnou jsme šli i do vedení . Jenže domácí jen tak zbraně nesložili a přesto , že jsme bez úhony přežili jejich parádní čtvrthodinku , plnou standartek , rohů i dlouhých autů , tak jsme chvíli před koncem dostali vyrovnávací branku paradoxně z rychlého brejku . Bohudík jsme do druhého poločasu vstoupili stejně jako do úvodního dějství , velmi brzy se opět trefil Mára Vohrna a nastavené tempo jsme drželi prakticky až do konce . K tomu jsme se z mnoha šancí ještě dvakrát trefili , nejprve po rohu hlavou Lukášem Zoubkem a v závěru po samostatném nájezdu i Petrem Bednářem. Takže výsledkem je sice vysoká , ale naprosto zasloužená výhra .

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Minulý týden jsme doslova  vydřeli doma všechny body a dnes v Lubech jsme čekali něco hodně podobného . Jenže my jsme na rozdíl od minulého týdne dnes hráli velmi , ale velmi dobře a domácí proti nám neměli sebemenší šanci . Krom kratší pasáže v první půli , kdy jsme přenechali taktovku domácím , jsme byli po zbylých cca 80 minut lepším týmem a čtyři trefy v domácí síti je ještě hodně milosrdný počet .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář