Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" LHOTA - SK PETŘÍN 2 : 3

VELEKROK K POSTUPU

PETŘÍNSKÝ  VÁLEC

 

SE VALÍ DÁL 

 

Další opravdu parádní víkend mají za sebou všechny naše týmy !!! Když už to nebyly tři body za výhru , tak to byl nadstandartní výkon , který bohužel na žákovské ligové body nestačil . Prostě super víkend !!! 

pfleger----lhota-2017.jpg

Ani velelet Tomáše Pflegera nestačil na trestňák Fialy .

Jen jedinkrát za celý zápas ve Lhotě musel náš brankář Tomáš Pfleger do své svatyně pro míč a to když nedosáhl na trestný kop ze závěru první půle . Muži sice nakonec vyhráli 2 : 3 , ale druhou branku si vymyslel pomezní rozhodčí . Videozáznam ho usvědčil z omylu , který nakonec bohudík neměl vliv na konečný výsledek .

 

 

 ​MUŽI "A"   

 

LHOTA  -  SK PETŘÍN    2  :  3

 

Branky :  Hartl 2 , Bednář

 

Sestava :                              Pfleger

Zoubek    Levý    Světlík    Trojovský

Hartl  ( 90´Šmídl )    Lisý   Papáček ( 40´Brudna)  

Vohrna (82´Motl )  Bendl ( 77´Škarda ) Bednář ( 89( Chocholatý )

​Šulc  ,  Hrabačka

 

 

Utkání prvního týmu se druhým se muselo líbit . Bylo v něm takřka vše , co fotbal může nabídnout . Spousta gólů , emoce , krásné fotbalové momenty i chyby , které k fotbalu neodmyslitelně patří .

​A  chyby nakonec rozhodly o tom , že všechny tři body vezeme zpátky na Petřín , protože domácí jich udělali podstatně více než my a kdyby jsme ještě více trestali , bylo by to zřejmě jednodušší . Zase to bylo zajímavější .

​Úvodní branka padla velmi brzy a samotnému zápasu rozhodně pomohla . Na zdánlivě nevinný nákop za obranu Lhoty si naběhl Hartl a hlavou využil špatné vyběhnutí brankáře Böhma  -  0  :  1 . Pak se sice gólově dlouho nic nedělo , ale koukat se bylo pořád na co . V závěru poločasu jsme udělali zase chybu my , když jsme museli jednoduchý nákop hasit faulem a domácí Fiala poslal z trestňáku  míč přímo do šibenice naší brány .

​Do druhé půle jsme vstoupili skvěle . Hned ve druhé minutě parádně prohodil Bendl balon na Bednáře , ten ho předložil před prázdnou bránu Vohrnovi , ale radost nám zkazil praporek pomezního ( podle videozáznamu ale správně ) , takže radost z vedení jsme museli na chvíli odložit . Za minutu se totiž po obrovské chybě domácí obrany valil na domácího gólmana Vohrna , jeho klička mu sice ještě nevyšla , ale k údivu všech přítomných se dostal k balonu znovu a jeho opětovná polostřela našla na zadní tyči osamoceného Bednáře - 1  :  2 . Domácí se sice hodně zlobili na pomezního a i tentokráte chtěli vidět jeho praporek nad hlavou , i tady bylo vše dle pravidel , ikdyž z videozáznamu to není stoprocentně jasné , ale o ofsajd se s velkou pravděpodobností opravdu nejednalo . Ani to domácí nesložilo a čtvrt hodiny před koncem bylo srovnáno na 2 : 2 , byť žádného góla nedali ! Na odražený balon si ve vápně naběhl opět Fiala , jeho pumelice pravou nohou skončila na břevně  a následně ,  zase dle videozáznamu ,  přesně na brankové čáře . Pomezní Šimek ale viděl míč "jasně" za brankovou čarou a nám nezbylo nic jiného , než dát třetího . A to se nám za chvíli opravdu povedlo . Škarda  se dostal k odraženému míči po dlouhém autu Zoubka , jeho střelu sice ještě domácí obrana zblokovala , ale na dorážku asi nejlepšího hráče na hřišti - Jirky Hartla , už byli všichni krátcí - 2 : 3 .

​V závěru se sice domácí hodně snažili o vyrovnání , ale již bezúspěšně .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Zápas měl svojí kvalitu , ikdyž nad fotbalovostí trošku  vévodili další herní prvky , jako bojovnost a emoce , ale lidem se to muselo určitě líbit . Řekl bych , že jsme byli o chloupek lepším týmem , ale na to se fotbal nehraje . Ten se hraje na góly a ty padají po šancích , kterých oba týmy měli opravdu hodně a mohlo to skončit klidně i obráceně . Jenže skončilo to tak jak jsme chtěli my a vést krajský přebor devět kol před koncem o 17 bodů je neskutečný zážitek .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář