Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" K.VARY - SK PETŘÍN 3 : 0

SLUŠNÝ VÝKON  -  ŽÁDNÝ BOD

MUŽI "A" 

 

 KARLOVY VARY  -  SK PETŘÍN   3  :  0 

Branky : 

Sestava :     Pfleger  -  Hejnal , Zoubek  , Světlík , Vohrna    -      Lisý , Bednář ( 87´Vodrážka )  , Škarda ( 70´ Šulc )   -   Štych  ( 65´Bendl ) , Peterka  ( 68´Papáček ) , Chocholatý (75´Macht )

Filinger, Příhoda

 

Muži vstoupili do zápasu  , ve kterém rozhodně nebyli favoritem , velmi aktivně a prvních pět minut diktovali tempo hry . Pak však přišla zdánlivě nevinná standartka z poloviny hřiště a domácí šli po hlavičce do vedení . Ani to nás ale nerozhodilo a po zbytek první půle jsme byli domácím naprosto vyrovnaným soupeřem . Stejný duch byl na hřišti vidět i po přestávce , postupně přicházeli i naše šance na vyrovnání , ale bohužel tam nic nespadlo . Domácí se potom chvíli před koncem  prosadili ještě jednou a to zřejmě zápas rozhodlo . Poslední branku přidali až v úplném závěru , kdy jejich kanonýr Psohlavec proměnil pokutový kop , nařízený na faul na něho . Výsledek  trochu krutý , ale tak to ve fotbale někdy bývá .   

Komentář trenéra Radka Vodrážky : " Po velmi nevydařeném domácím zápase s Třeboní , jsme byli hodně zvědaví , co s námi udělá soupeř takových kvalit jako mají Vary a přes porážku převládají pocity spíše pozitivní . Udělali jsme v sestavě celou řadu změn a kluci , kteří neměli doposud takové zápasové vytížení , předvedli velmi dobrý výkon . Domácím jsme byli po celý zápas naprosto vyrovnaným soupeřem a rozhodla jen kvalita ve vápně , tam jsme byli dnes o něco horší a to rozhodlo o tom , že nemáme ani bod .

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář