Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" BOLEVEC - SK PETŘÍN 0 : 1

VÍTĚZNÝ JARNÍ VSTUP

bedy---bubla--2016.jpg

Stejně jako vloni vedli své týmy do prvního zápasu stejní kapitáni . Bolevecký Michal Bublík měl tentokráte rozšířenou roli o post hlavního hrajícího trenéra a stejně jako vloni si po zápase náš Petr Bednář mohl plácnout se svou družinou , protože i tentokráte jsme vstřelili o jeden gól víc než Bolevec a bereme zase tři body. 

 

 

ÁČKO VSTOUPILO

 

DO JARA VÍTĚZNĚ

 

 

MUŽI "A"

 

  BOLEVEC - SK PETŘÍN   0  :  1

 

Branka  :     Levý

 

Sestava :                              Pfleger

             Zoubek    Světlík    Levý   Motl ( 75 ´Trojovský )

Škarda ( 62´Vohrna )  Lisý  Papáček  Bendl ( 89´Vodrážka )

Bednář   ( 84´ Šimáně  )   Hartl ( 74´Brudna )

Příhoda

Prvních 30 minut to vypadalo , že se nebude po celý zápas na co koukat . Hra se přelévala mezi šestnáckama , my jsme možná měli trošičku více ze hry , ale jinak se nic nedělo . Skoro to vypadalo , že rozhodne zda proměníme snad jednu šanci , kterou si vypracujeme , ale nakonec to bylo vše jinak . 

Ke konci první půle jsme si totiž vytvořili hned několik tutovek , ale domácí brankář Körner byl silně proti . To že vytáhl dvě hlavy z bezprostřední blízkosti šlo ještě pochopit , ale dvakrát byl po několika tečích vždy na správném místě a to už začínalo být lehce frustrující . 

Terén sice nebyl  úplně zlý , ale kombinovat na něm rozhodně nešlo a tak další naše šance přicházely vesměs ze vzduchu a ať už to bylo hlavou , nohou , výsledek byl pořád stejný   -  plachtící Körner a balon v jeho rukavicích .

Paradoxně to byl domácí brankář , který nám tak trochu pomohl ke třem bodům . K exekuci trestného kopu se po cca hodině hry postavil Jarda  Levý a jeho precizní levačka využila zřejmě špatně postavení zdi a bylo hotovo .

Obraz hry se prakticky do konce zápasu nezměnil , byť v závěru přišel takový minitlak domácích , ale ke střele na bránu se už nedostali .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Co se týče výsledku , respektive bodového zisku , tak jsme maximálně spokojeni ! Při spojení tří věcí ( první kolo , stav trávy , Bolevec doma ) , jsme měli k soupeři obrovský respekt a prakticky vše co jsme předpokládali se naplnilo . Půl hodiny to vypadalo tak nějak neslaně , nemastně ale pak jsme se postupně rozjížděli a nebýt neskutečného výkonu domácího brankáře Körnera , mohlo být hotovo podstatně dříve . Každopádně musím celý tým opravdu pochválit , neměli jsme na hřišti  jediné hluché místo a k tomu 6 hladových vlčáků na lavici náhradníků  a to se to potom hraje :-) První jarní krok máme za sebou , trošku nás to samozřejmě uklidnilo , ale uděláme vše pro to , aby nás to neuspokojilo a první domácí zápas to patřičně pocítilo Stříbro . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář