Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" SK PETŘÍN - MÝTO 3 : 3

POUHÝ BOD S MÝTEM

ÁČKO
 
 
 
UŽ NENÍ
 
 
 
POSLEDNÍ
 
 
 
 

skarda.jpg

KAPITÁN PETR ŠKARDA DOVEDL REZERVU K VÝHŘE

Mužské rezervě se doma opravdu daří , ale tentokráte narazila na tuhý odpor soupeře . Každopádně tři body jsou i za výhru o jednu branku  a to se nakonec klukům povedlo . Každopádně tzv. "Celtic" Svatobor Hrádek hrál u nás velmi dobře .  

 

 

 

MUŽI "A"

 

  SK PETŘÍN  -  MÝTO   3  :  3 

0 : 3 na PK

Branky :  Provod  ( as. Bendl ) ,  Zoubek  ( as. Vohrna ) , Černý  ( as. Provod )

 

Sestava :     Suchý (90´Hrabačka )

Bednář ( 80´Šulc )   Zoubek    Vinkler   Fiala 

    Vohrna ( 60´Heller )   Lisý     Bendl   

Provod  ( 72´Šimáně )   Demeter

   Černý  ( 85´Škarda )

 

Gavrylovskyy , Trojovský

 

Muže čekal doma další menší derby zápas a nezaujatý divák  na sobotní oběd odcházel vcelku spokojen .

Mýto se ujalo vedení hned v úvodu zápasu , když si trestný kop Štycha , srazil gólman Vojta Suchý do vlastní sítě . To nás sice trochu srazilo , ale vyrovnávací branku jsme vstřelili velmi brzy . To se na polovině soupeře uvolnil Petr Bendl , vyslal kolmici na Michala Provoda a ten propálil hostujícího Vilda v bráně¨ -  1 : 1 .  Jenže hosté šli ještě před přestávkou zase do vedení , když se trestný kop z poloviny hřiště dostal na hranici vápna k naprosto volnému Rešetárovi a ten se nemýlil - 1 : 2 . I na tohle jsme ale zareagovali takřka okamžitě a po penaltovém faulu na Marka Vohrnu se nekompromisně trefil ze značky penalty Lukáš Zoubek - 2 : 2 . 

Po vyrovnané první půli jsme v druhém dějství byli od začátku lepším týmem a po zásluze šli poprvé i do vedení . To se napřed řítil sám na hostující kasu Michal Provod , ale jeho prudkou střelu Vild ještě stihl vyrazit . Míč se tak dostal k Danovi Černému , ten položil na zadky hned tři hráče hostí a lobíkem poslal míč do mýtské brány - 3 : 2 . Jenže i hosté zareagovali takřka okamžitě a zase po trestném kopu srovnávají na 3 : 3 . Do konce zápasu už to je tak nějak stejné . Vytváříme a zároveň zahazujeme jednu šanci za druhou a tak se jde do penalt . Tam potvrzuje svůj famózní výkon brankář Vild a chytá všechny naše pokusy .

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pro nás je to samozřejmě ztráta a to hlavně k průběhu toho zápasu . První poločas byl tak nějak vyrovnaný a stav 2 : 2 byl asi spravedlivým odrazem dění na hřišti . Bohužel druhá půle skončila zase remízou ,ale to už byla jasná výhra hostů , protože těch šancí , co jsme si vypracovali , bylo fakt hodně oproti možná dvěma , které měli hosté . Každopádně kdybych měl hledat pozitiva , tak je dobré , že už nejsme poslední , už potřetí za sebou jsme doma neprohráli a ve druhé půli si vytvářeli jednu šanci za druhou . A taky musím pochválit rozhodčí , protože po dlouhé době jsme nemuseli řešit věci , které do této hry nepatří . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -   SVATOBOR HRÁDEK    2  :  1

Branky :   Nademlejnský , Trojovský

 

Rezerva přivítala v dalším domácím zápase Celtic Svatobor a vzhledem k našlapané sestavě se čekala další rozborka soupeře . Jenže hosté se ujali velmi brzy vedení a pak přečkali snad 5 jasných tutovek , což bylo pro další vývoj zápasu naprosto klíčové , protože byť jsme po penaltě Martina Nademlejnského srovnali a po parádní hlavičce Martina Trojovského , jsme šli ve druhé půli i do vedení , tak hosté byli pořád na dostřel a hrálo se až do posledního hvizdu

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Hned první tutovku jsme měli my , ale hned vzápětí šli hosté do vedení . Pak jsme měli asi nejlepší pasáž zápasu , ve které jsme mohli hostům naložit a zápas jasně rozhodnout , ale prostě nám to tam tentokrát nepadalo . Takže jsme rozhodli parádní hlavičkou stopera Martina Trojovského a zápas více méně dobojovali . Pochválit bych chtěl mladého brankáře Viktora Šulce , protože byť na tom gólu hostů měl nemalou zásluhu , tak se z toho oklepal a zbytek zápasu chytal výborně . Pak tradičně Martina Trojovského , jehož výkony za rezervu jsou takřka pořád nadstandartní a ještě Zdeňka Šimáněho , který byl hodně vidět .

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://souteze.fotbal.cz/subjekty/gallery/gallery/273?folderId=3005#4

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář