Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" BEROUN - SK PETŘÍN 3 : 3

ÁČKO PO PENALTÁCH , BÉČKO ZA TŘI BODY

 

 
 
 
 
ÁČKO   ZASE
 
 
 
 
VYHRÁLO
 
 
 
 
 
tentokráte až po penaltách
 
 
 
 
 
 

hrabe.jpg

KONEČNĚ VYHRANÉ PENALTY

Pavel Hrabačka chytá penaltu domácího útočníka Lhotky a podstatnou měrou se stará o to , že vezeme z horké berounské půdy 2 body za vítězství po  penaltovém rozstřelu . Letos se nám to povedlo poprvé a doufejme , že je to obrat i v téhle disciplíně . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

dedek.jpg

Petr "DĚDEK" Bendl , si v Mariánkách vypůjčil od zraněného kapitána Petra Bednáře kapitánskou pásku a jde mu tenhle módní doplněk opravdu k duhu . Třikrát páska na ruce znamenala tři výhry v řadě , čímž jsme se urychleně dostali z pozice posledního týmu divizní tabulky . 

 

 

 BEROUN  -  SK PETŘÍN    3  :  3

 

Branky : Zoubek (as. Demeter ) , Bendl ( as. Demeter )   , Demeter  ( as. Šimáně )

 

Sestava :    Hrabačka 

Klich   Zoubek  Trojovský    Fiala 

        Bendl    Vinkler    Černý (83´ Heller )  Šimáně  

 Vohrna (75´Šulc )   Demeter (85´ Provod )

  

Vodrážka Dan , Fikrle , Veselý , Strejc

 

Muži vyrazili v sobotu do Berouna , kde je na menším a nedobrém hřišti čekal přímý konkurent v tabulce , kterého bychom v případě výhry v základní hrací době bodově dohonili . 

Zápas rozhodně moc fotbalové krásy nepřinesl , ale padlo 6 branek a spousty dalších šancí ( hlavně na naší straně ) bylo nevyužito , takže si asi diváci přišly na své . 

První velké vzrušení přišlo cca po 20-ti minutách , kdy děsivý faul na Aleše Demetera v pokutovém území domácích ohodnotil hlavní arbitr pouze rohovým kopem , aby pak za pár minut pískl penaltu za další faul ,  ale podstatně menší prohřešek , na stejného hráče . Lukáš Zoubek se nemýlil a šli jsme do vedení . Pro další vývoj pak byla zásadní poslední minuta první půle . Na tabuli už se rozsvítila 45 , domácí špatně rozehráli a najednou se na domácího brankáře osamoceně řítili 3 naši borci . Jenže přichází střela vedle , výkop brankáře , je srovnáno 1 : 1 a jde se rovnou do kabin . 

Vstup do druhé půle nám vyšel parádně . Po rychlém brejku zase postupujeme prakticky ve třech jen na gólmana a Petr Bendl nám vrací vedení 1 : 2 . Když se pak za chvíli parádně trefuje z přímého kopu Aleš Demeter , zdá se , že by to mohlo vyjít . Jenže hned několik dalších tutovek zahazujeme , přichází jedna z mála chyb v obraně a je to zase jen o gól 2 : 3 . Deset minut před koncem píská hlavní sudí penaltu i proti nám , byť faulovaný hráč využívá jednoznačně ofsajdové postavení a je srovnáno . Do konce zápasu se už nic nemění , ani po brance Lukáše Zoubka , kterou sudí neuznává pro faul a jde se do penalt . V téhle disciplíně jsme dlouho neuspěli , takže posíláme čerstvé střelce a s pomocí golmana Pavla Hrabačky ukořisťujeme druhý bod . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Máme další 2 body , což není sice k dění na hřišti moc , ale je to lepší než nic , protože  i tak to nakonec  mohlo dopadnout , protože dneska by v Berouně vyhrál málokdo . My jsme bohužel totálně zpackali poslední vteřiny první půle , kdy jsme jednoznačně měli jít do vedení 0 : 2 a místo toho se šlo do kabin za remízového stavu 1 : 1 . Pak jsme sice odskočili na 1 : 3 , ale znovu neproměňujeme žádnou z několika tutovek a po hrozné chybě v obranné činnosti dali domácí kontaktní branku , které je úplně z ničeho dostala zpátky do zápasu . Pak přichází písknutá penalta pro domácí , kdy i z našeho postavení je úplně jasné ofsajdové postavení domácího útočníka , ale na to se bohužel historie neptá . Každopádně musím kluky spíš pochválit , protože jsme byli jednoznačně lepším týmem a je jen škoda , že jsme to nedotáhli do tříbodového konce . To , co mně ale strašně mrzí , je fakt , že po celý zápas musíme řešit věci , které prostě do sportu nepatří a ze kterých se mi normálně dělá zle . Spousta lidí mě nabádá , abych tyhle věci neřešil , ale já budu bojovat , protože fotbal si to zaslouží , protože je to skvělá hra . Když Vám ale v neděli zavolá nějaký novinář a ptá se , jestli nevím proč hodinu před výkopem spadnul kurz na výhru domácích  u sázkovek z nějakých 2,2 na 1,2 , aby pak údajně  zmizel úplně , odpovídám mu se zkřiveným úsměvem , že jedině blázen by vsadil na Beroun :-)

 

 

 

MUŽI "B"

 

KRALOVICE  -  SK PETŘÍN    1  :  4  

Branky :   Štefl 2 , Škarda , Gavrylovskyy

 

Rezerva má před sebou velmi náročný závěr podzimu a pořád má jednoznačný cíl , přezimovat na úplné špici tabulky . Jenže k tomu potřebuje zřejmě vyhrát všechny tři poslední a hodně těžké duely a ještě spoléhat na to , že někdo obere první rezervu Rokycan . Každopádně v Kralovicích se klukům podařilo navázat na výborné podzimní výkony a z vyjímkou úvodu zápasu , kdy byli domácí možná i chloupek lepším týmem , jsme měli celý zbytek zápasu pod kontrolou 

 

Komentář trenéra Jardy Levého :   Nezačali jsme úplně dobře , ale po obdržené brance , jsme se pořád jen zlepšovali a v závěru první půle dvakrát udeřili . Pak jsme si hru více méně kontrolovali a zase v závěru poločasu dvakrát udeřili . Teď nás čeká zápas s týmem z první odskočené pětky , která se drží na špici a na Kaznějov se pořádně připravíme , abychom všem dokázali , že máme prostě lepší tým . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář