Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI ZRUČ - SK PETŘÍN 3 : 0

ÁČKO  NEZVLÁDLO DUEL VE ZRUČI

 

 

MUŽI "A"

 

ZRUČ - SK PETŘÍN    3  :  0

Branky :  

 

Sestava :     Suchý

Šulc (82´Kohout)   Zoubek (46´Trojovský) Lisý  Fiala (46´Provod )

 Bednář    Bendl   Nademlejnský  (74´Škarda)

Šimáně  Vohrna  Gavrylovskyy (46´Brudna )

Příhoda , Vinkler

 

Áčko přijelo do Zruče pro body a  parádně připravený  trávník je měl k tomuto  cíli dovést . Od začátku jsme měli balon častěji na svých kopačkách a čekalo se kdy si vypracujeme první velkou šanci . Jenže fotbal je občas takový , že veškeré prognózy jdou stranou . V 6. minutě totiž přiletěl do našeho vápna první centr a domácí útočník ho biliárově uklidil do naší sítě . Nutno podotknouti za četného dozoru několika našich hráčů . V tu chvíli jsme měli na otočení ještě 84 min a nic nebylo ztracené . Jenže za 2 minuty se v domácím vápně ohnal po obránci Marek Vohrna a přišla červená karta . V tu chvíli jsme měli na otočení pořád dost času , ale přes 80 minut  v 10-ti není vůbec nic lehkýho . Každopádně jsme se do toho vrhli a už během první půle jsme si vytvořili hned několik šancí , ale nic z toho . Když už to vypadalo , že se do kabin půjde za stavu 1 : 0 pro Zruč a rozhodne se až ve druhé půli , tak domácí dvakrát udeřili a to  vždy po obrovských individuálních chybách našich hráčů . 3 : 0 po poločase ,  a  v deseti  , se už zdálo neřešitelné . Jenže kluci to rozhodně nezabalili a domácí i v početní nevýhodě nepustili skoro k ničemu . Jenže místy až drtivý tlak jsme nedokázali přetavit alespoň na jednu jedinou branku , která by nás ještě vyburcovala k obratu . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Hodně těžký zápas na hodnocení , protože i přes jednoznačnou prohru , tam bylo hned několik nadstandartních výkonů , za které musím spousty kluků pochválit . Zvláště ve druhé půli jsme ukázali i charakter a domácí se skoro až do konce museli bát o to , jestli o tenhle parádní náskok z prvního poločasu nepřijdou . Jenže k tomu jsme potřebovali vstřelit nějaký gól a to se nám bohužel nepovedlo . Jenže fotbal je kolektivní sport a vesměs většinou  rozhoduje celý tým. V tomhle jsme bohužel ve Zruči zcela propadli . Naprosto hloupý zkrat Marka Vohrny , který nás hned v úvodu poslal do desíti a další hrubé individuální chyby , které jsme už prostě nestačili napravit . I přes debakl musím vyzdvihnout výkony Bendla , Bednáře , Provoda a Lisého , ale poděkovat musím všem , kteří dřeli v početní nevýhodě až do konce !!!

 

 

MUŽI "B"

 

PLASY  -   SK PETŘÍN     2  :  6

Branky :   Štefl 2 , Krystl , Kohout , Brudna , Kordík

 

Rezerva si  to jela rozdat do Plas o postup a povedlo se !!! Teď nevím o nikom , kdo by nám v tuhle chvíli mohl cestu do 1.A třídy pokazit . Takže musíme mít ještě nosánky  chvilku dole , ale ted už je ta cesta za postupem opravdu umetená !!! V Plasích to vypadalo pořád tak nějak dobře , ikdyž se domácí dvakrát chtěli do zápasu vrátit a kontaktní góly za stavu 0 : 1  a 1 : 3 , náš mladý tým trošičku zbrzdil  , ale jinak se rozdíl v kvalitě pořád neustále zvětšoval a domácí mohli být rádi , že nedostali nakonec neoblíbenou desítku . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky:  Věděli jsme , že kvalita je jednoznačně na naší straně , ale to byla i na podzim u nás doma a nakonec jsme ten zápas prohráli . Tentokráte jsme nenechali nic náhodě a značně frustrované domácí jsme nakonec přejeli úplně ve všem . Konečných 6 branek v jejich síti , byl nakonec opravdu chabý odvar toho , co tam všechno mohlo spadnout a mě to tentokráte docela mrzí , protože za některé domácí borce , kteří ze svých úst dokázali dostat věty hraničící se zdravým rozumem a zároveň s trestným činem , si tu konečnou "desítku" zasloužili . Ale i šest není málo a hlavně jsme odjeli bez zranění a to považuji za největší náš úspěch ! 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář