Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI ZAČALI VÍTĚZNĚ

SK PETŘÍN "A" - CHEB 2 : 1 , SK PETŘÍN "B" - KRALOVICE 2 : 1

provy-2021-cheb.jpg

Muži začali svojí divizní pouť vítězstvím nad chebskou Hvězdou v poměru 2 : 1 a stejným výsledkem vstoupila do mistrovské soutěže i mužská rezerva , která doslova vydřela všechny tři body v domácím zápase s Kralovicema . 

 

 

MISTROVSKÉ   ZÁPASY

 

MUŽI 

 

SK PETŘÍN  -  CHEB     2  :  1

Branky : Kohout ( as. Bednář ) , Šimáně ( as. Lisý )

Sestava :   Hrabačka  -  Klich , Vinkler , Kohout , Provod  -  Zajíček ( 68´Štefl ) , Lisý , Bednář  -  Vodrážka J. ( 68´Tětek ) , Demeter  ( 84 Voves )  , Šimáně ( 87´Zoubek )

Suchý , Bílik , Jílek

 

 

Tak nějak tradičně jsme opět rozehráli mistrovskou soutěž s Chebem a skvělá zpráva je , že jsme ho tak nějak tradičně zase porazili a připsali si do tabulky plný počet bodů . 

První tutovku měli hosté , když z pořádné dálky trefil hostující útočník Komberec z trestňáku parádní střelou jen břevno a balon se odrazil nedaleko před brankovou čáru . Bylo nasnadě , že další takové šance není zrovna radno hostům nabízet . Každopádně úvodních 30 minut bylo v naší režii , ze které jsme dostali balon do hostující sítě jednou , po hlavičce Adama Kohouta . Zbylou čtvrhodinku prvního dějství jsme tak nějak přečkali a do kabin se šlo za stavu 1 : 0 .

I ve druhém poločasu jsme byli lepším týmem i týmem , který si vytvářel brankové příležitosti a po zásluze šli do dvoubrankového vedení , když si na pas kapitána Venci Lisého naběhl Zdeněk Šimáně a s pomocí tyče poslal míč za záda chebského brankáře podruhé . 

Zdálo se , že už nás nic nemůže připravit o tři body , protože v tu chvíli jsme měli zápas pod kontrolou . Jenže přišla 80 minuta a po lehce nešťastném střetu se pískala penalta , ze které  Komberec snížil na 2 : 1 .

Zbývajících 10 minut jsme ale sehráli vesměs daleko od brankáře Hrabačky a po zásluze vyhráli

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Strašně důležité body , které jsme chtěli mít doma , což se nám nakonec podařilo . Musíme se co nejdříve srovnat s odchodem tří zkušených opor , což rozhodně nebude jednoduché , protože Mára Vohrna , Láďa Fiala i Petr Bendl jsou pro divizi nadstandartní hráči a ještě k tomu velezkušení matadoři , které jsme nahradili zase dalšíma mladíkama , ale jak Adam Kohout , tak Honza Vodrážka s Petrem Zajíčkem , kteří se dostali do základu místo těchto "legend" se neztratili . Byl to naprosto skvělý týmový výkon , kdy se o ty tři body postarali úplně všichni aktéři zápasu .  

 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  KRALOVICE   2  :  1

Branky ( as.) : Bílik ( as. Škarda ) , Veselý ( as. Tětek )

Sestava :   Suchý  -  Voves , Zoubek , Trojovský - Šulc , Heller ( 72´Levý ) , Jílek ( 66´Kotěšovec ) , Ježek ( 46´Tětek ) , Štefl   -  Bílik ( 46´Krystl ) , Škarda

 

Rezerva má před sebou jednoznačný úkol  a tím je postup do krajského přeboru , takže se 3 body doma čekali , ale že to bude tak těžké a složité čekal málokdo . 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Obrovská spokojenost se ziskem bodů , protože ten zápas byl strašně těžký a složitý . Čekali jsme podstatně lehčí odpor soupeře a ten se prostě nekonal . Kralovice hráli velmi dobře , trápili nás dá se říct pravidelně po celý zápas a po celý zápas s námi i vydrželi běhat , takže nakonec ty body jsou  sice asi zasloužené , ale opravdu vydřené !!!