Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI SKPP "A" - CHEB 2 : 1

SKPP "B"  -  SVÉRADICE   7  :  0

MUŽI  "A"

 

 

sanci---cheb-2020.jpg

Útočník Zdeněk Šimáně byl u obratu úvodního zápasu našich mužů , když jeho nepolapitelnou a nezištnou přihrávku doklepl do hostující branky jeho parťák Marek Vohrna

 

 

SK PETŘÍN  -  CHEB     2  :  1

 

Branky   Vohrna  ,  Klich

 

Sestava    :    Hrabačka  - Klich  , Lisý , Zoubek  ,  Fiala  ( 60´Trojovský )  -  Kohout (46´ Vinkler)  Heller  ,  Šulc (45´ Provod )  -  Vohrna  ( 81´ Bílik )  ,  Šimáně ( 88´Bednář ) , Demeter

 

Po dlouhých týdnech se naši muži dočkali zase mistrovského zápasu a paradoxně to byla zase Hvězda Cheb , která se jim letos už podruhé , jako zatím jediný tým ,  postavil . 

Naši borci do zápasu vstoupili vcelku slušně , jenže  branku nedal z tutových pozic ani Demeter , ani Šulc , ani Šimáně , ani Vohrna a to někteří z těchto měli ke skórování více než jednu příležitost . Takže jak už to ve fotbale bývá , přišla standartka na druhé straně a vyboxovaný balon brankářem Hrabačkou našel jen záda kapitána Venci Lisého a po parádním vlastenci to bylo 0 : 1 . 

Ve druhé půli se tedy čekal velký obrat , jenže ani ne po dvou minutách se po jednom ze soubojů neudržel Aleš Demeter a byla z toho karta červené barvy , která poslala Demiho do sprch a nás do deseti . V tu chvíli by si na nás asi nikdo nevsadil , ale fotbal je prostě velmi prazvláštní sport , ve kterém prostě není nic předem nalajnované . Kluci se vybičovali k ještě lepšímu výkonu než v první půli a 20 minut před koncem využili hostující megahrubky ke srovnání skóre , když si Šimáněho posunutí balonu našel Marek Vohrna a bylo to 1 : 1 . Když už se zdálo ( a asi nejen zdálo , protože do konce nastavení zbývalo cca 20 vteřin ) , že se půjde do penalt , tak se za naším odkopem rozběhl střídající Kryštof Bílik , vybojoval balon pro Petra Bednáře , ten jej posunul na Patrika Klicha a ten propálil hostujícího brankáře podruhé  -  2  :  1 a konec !!! 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Takový je prostě fotbal , pro někoho krásný a pro někoho krutý . My jsme v první půli mohli dát úplně v klidu spousty branek a bylo by to v suchu , jenže hosté šli po standartce do vedení a my jsme se v kabine o poločase připravovali na to jak to otočíme . Jenže přišla další ťavka a po necelých dvou minutách jsme byli v deseti . Jenže my jsme v těch zbývajících  45 minutách byli minimálně vyrovnaným soupeřem , možná bych řekl , že i o něco lepším a byli jsme za to odměněni gólem v posledních vteřinách zápasu . Takovéhle vítězství prostě musí bavit

 

PARÁDNÍ FOTKY   Vlaďky ŠTYCHOVÉ    ZE ZÁPASU : 

 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

MUŽI  "B"

 

 

vodr-hattrick-sveradice-2020.jpg

Vcelku povedený start do mistráků se povedl útočníkovi Honzovi Vodrážkovi , který se prosadil letos na jaře i ve Svéradicích a tentokráte svému oblíbenému soupeři nasázel HATTRICK   . Vydatně tím pomohl naší mužské rezervě ke třem bodům . 

 

 

SK PETŘÍN  -  SVÉRADICE    7  :  0

 

Branky  :  Vodrážka Jan 3 , Fikrle , Kordík , Bednář , Kotěšovec

 

Sestava  :  Suchý  -  Voves  ,  Trojovský ( 46´Levý ) , Kordík  ,  Krystl  ( 22´Řezníček )  -  Bednář  ,  Tětek ( 46´Černický ) , Fikrle  -  Škarda , Kotěšovec , Vodrážka J.

 

Rezerva vstoupila do boje o postup do krajského přeboru s přehledem a dala všem výrazný signál , že chce celou soutěž vyhrát . Herně to sice někdy lehce zaskřípalo , ale výhra 7 : 0 na úvod soutěže se prostě počítá . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Jak už je to tak nějak zvykem , tak na hřišti bylo spousta mladých kluků , pro které to není úplně jednoduché , protože naše rezerva má jasný cíl , kterým je postup do krajského přeboru a nejlépe z prvního místa . Takže to může a v sobotu bylo , být pro některé docela nápor na nervovou soustavu . Každopádně jim obrovsky pomohl Petr Bednář , který jako správná kapitán dovedl své ovečky do prvního cíle !!! Takže ještě 29 a bude to ok . 

 

FOTKY Vlaďky Štychové ZDE : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen