Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI SK PETŘÍN - ROKYCANY 3 : 1

VÍTĚZNÉ DERBY

 
 
DERBY DOUBLE
 
 
 
 
 
ZCELA   NEDOKONÁNO
 
 
 
 
.... ale převládá velká spokojenost
 
 
 
 
 
 

klich------tokycany-2019.jpg

Z DVOJITÉHO DERBY BEREME 5 BODŮ

Patrik Klich a Lukáš Zoubek se postarali v dopoledním zápase o to , že v divizním derby zůstaly všechny tři body na Petříně . Záhy po vítězném pokřiku se na hřišti utkaly i rezervy obou celků v pikantním souboji o první příčku 1. A třídy . Tady sice diváci góla neviděli , ale po penaltovém rozstřelu jsme si pro sebe urvali i tu druhou , byť jen dvoubodovou , výhru .  

 

 

 

MUŽI "A"

 

 SK PETŘÍN   -  ROKYCANY        3  :  1

 

Branky : Zoubek (as. Lisý ) , Demeter ( as. Provod )  , Černý (as. Demeter )

 

Sestava :    Hrabačka 

Klich   Zoubek    Lisý   Fiala 

        Bendl    Vinkler    Černý (86´ Trojovský )  Šimáně ( 83´Šulc )  

Provod  ( 59´ Vohrna )   Demeter (75´ Lávička )

  

Suchý , Heller , Gavrylovskyy

 

Muže čekalo regionální derby a kdo se na zápas vydal , tak určitě neprohloupil , teda pokud to nebyl úplně skalní fanda Rokycan .

Rokycanští , kteří okupují zcela rozdílný konec divizní tabulky ,  začali zostra a hned po několika vteřinách se do tutovek dostali obě jejich rychlonožky , ale nejprve Kroce vychytal Hrabačka a následně Debelise zradila ranní rosa . Pak se hra trochu zklidnila , ale jen na chvilku , protože už po čtvrt hodině hry jsme se dostali k rohovému kopu a náběh Venci Lisého zastavili hosté jen za cenu velmi viditelného faulu . Balon si na penaltový puntík postavil Lukáš Zoubek a šli jsme do vedení 1 : 0 . I nadále se hrál vcelku slušný fotbal a takové pološance byly k vidění na obou stranách . Ta největší byla ale naše a bohužel ji zastavil hvizd rozhodčího pro domnělý ofside . To totiž Zdeněk Šimáně vystihl malou domů hostí , obešel rokycanského brankáře a když chtěl uklidit balon do prázdné svatyně , zastavila ho píšťalka hlavního arbitra . Ten se sice záhy za chybu omluvil a naštěstí to nemělo vliv ani na konečný  výsledek , ani na funkci rostlináře :-) , takže se šlo do kabin za stavu 1 : 0 . 

Jak byla první půle vyrovnaná , tak ve druhé už jsme byli o něco lepším celkem a po zásluze jsme po hodině přidali další dvě branky . Nejprve se Aleš Demeter rozhodl z poza šestnáctky ošálit Houdka v bráně dalekonosnou technickou střelou a povedlo se mu to náramně - 2 : 0 , aby pak tentýž hráč prosvištěl po levém křídle a před bránou hledal zcela osamoceného Marka Vohrnu . Golman Houdek , ale jeho úmysl vystihl , jenže  balon vyrazil jen k našemu Danovi Černému a ten už si s koncovkou  poradil na jedničku - 3  :  0 .  

V samotném závěru se ještě podařilo hostům korigovat výsledek z pokutového kopu , když tečovaný balon trefil ruku našeho obránce , ale závěrečný tlak Rokycan už nepřišel a tři body zůstávají na Petříně . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

https://souteze.fotbal.cz/subjekty/gallery/gallery/273?folderId=3041#4

 

http://www.mladisportovci.cz/2019/10/21/sk-petrin-plzen-vs-fc-rokycany-31-10/?fbclid=IwAR2Nwe5jIJhagEIgJiyAmzVw003efSnUSzyWkqEhyheDvQV7PWSriP0zg3w

 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pro nás , po výhře v Mariánkách ,  to byl strašně důležitý zápas , ve kterém bych si dovedl představit i podstatně lehčího soupeře než-li Rokycany , ale nás to možná  ještě nakoplo a předvedli jsme vcelku dobrý výkon , který stačil na tři body , které se nám náramně hodí . První půle bylo hodně vyrovnaná , ale byli jsme to jenom  my , kdo potrestal soupeřovu chybu a šli do vedení . Druhá půle už byla z naší strany výborná , soupeře jsme drželi na uzdě , vytvářeli si šance a nějaké i proměňovali .  Celkově musím kluky pochválit . Věděli jsme , že když uhlídáme jejich kraje , tak z toho budou body a to se nám ( v úvodu zápasu i s pořádnou dávkou štěstí ) podařilo . Takže největší pochvalu zasluhuje Vláďa Fiala , který měl na starosti Debelise a zvládl to bravůrně , protože kdybych měl použít slova legendárního trenéra Johna Uličného , tak " ten chlapec s to jedenáctkou na zádech je kur.a dobrej" . A kdybych měl říct ještě jedno jméno , tak to bude Ondra Vinkler - ostatní mi určitě prominou ( já si na ně vzpomenu zase příště ) , protože těch dobrých výkonů tam bylo spousty a ještě se nám opravdu povedlo první střídání , kdy šel do hry Mára Vohrna a byl na hřišti hned pořádně znát . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY    0  :  0

4  :  2 na PK

Branky :   

 

Hned po prvních týmech se na trávníku střetli i rezervy a šlo opravdu veledůležitý souboj o úplné čelo tabulky . Přesto , že zápas trval 90 minut , tak by se dal shrnout do jedné věty . My jsme měli balon a pokoušeli jsme se ho nějak dostat do rokycanské brány a hosté balon neměli a snažili se , abychom ho do té jejich brány nedostali . Výsledek 0 : 0 je tedy vítězstvím hostí , naštěstí se v penaltovém rozstřelu blýskl Vojta Suchý v bráně a máme alespoň dva body . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Není tam moc věcí , které bychom mohli klukům vyčíst . Hráli jsme hodně aktivně a kdyby nám tam něco spadlo , tak jsem přesvědčený , že by hosté odjeli s pořádnou nadílkou , jenže musím tak nějak pochválit i je , protože se prostě rozhodli to tu ubránit a to se jim prostě povedlo na jedničku . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář