Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI SK PETŘÍN - SEDLČANY 5 : 2

A REZERVA 4 : 0 PORAZILA LUBY

 

MUŽI  "A"

 

klich-senco-2020.jpg

Fotbal nabízí spoustu příběhů ! Dlouholetí spoluhráči s plzeňské Viktorky Marek Patrovský ( ve žlutém ) a Patrik Klich si spolu jednu sezonu zahráli i v našem petřínském dresu , se tentokráte potkali jako soupeři a jejich vzájemné souboje nešli přehlédnout . Nakonec byl o velký chlup šťastnější náš Patrik . 

 

 

SK PETŘÍN - SEDLČANY  5  :  2

 

Branky   Šimáně  , Vohrna , Provod , Bendl , Štefl

 

Sestava    :    Hrabačka  - Klich  , Lisý , Trojovský  ,  Fiala  ( 46´Zoubek )  -  Vinkler  Heller (73´Bednář)  , Bendl  -    Provod ( 73´Štefl )   Šimáně (87´Voves ) , Vohrna ( 77´Bílik )

Langr , Fikrle

 

Kdo čekal jednoznačnou záležitost se nedočkal ! Hosté přečkali náš drtivý vstup do utkání ,  po dvaceti minutách dvakrát udeřili a bylo to 0 : 2 . Takže kdo čekal že to otočíme , se nakonec dočkal , ale lehké to rozhodně nebylo . Veledůležitá byla kontaktní branka Petra Bendla a když se pak hned po přestávce trefil po parádním centru Patrika Klicha Zdeněk Šimáně , bylo srovnáno a mohlo začít od nuly . 

Chvilku to sice bylo vyrovnané , ale pak jsme zase bleskově dvakrát po sobě udeřili my .Nejprve standartku dohrál Mára Vohrna , a záhy  na dvoubrankový rozdíl přesně zamířil Michal Provod . Když se pak chvíli před koncem zapsal poprvé v divizi do listiny střelců Matěj Štefl , kterému parádně přihrál Kryštof Bílik , byl obrat zcela dokonán . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Do zápasu jsme vstoupili skvěle , tedy vyjma střílení branek ! Za 12 minut jsme si vypracovali devět velkých šancí , ale nic . Soupeř se lehce nadechl až po čtvrhodině a hned dvakrát nás poslal do kolen . Chvili to s námi nevypadalo dobře , ale pak nám to tam začalo padat . Těžkej zápas , hlavně na mozkovou část těla a jsme moc rádi , že se nám to zase podařilo otočit . Musíme se ale poučit z chyb a příště přidat i na výkonu . Jedeme do Jindřichova Hradce , který rozhodně nevypadá jako vloni a to jsme tam padli . Ted tam ale rozhodně jedeme pro body !

 

PARÁDNÍ FOTKY   Vlaďky ŠTYCHOVÉ    ZE ZÁPASU : 

 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

MUŽI  "B"

 

 

vodr-hattrick-sveradice-2020.jpg

Vcelku povedený start do mistráků se povedl útočníkovi Honzovi Vodrážkovi , který se prosadil letos na jaře i ve Svéradicích a tentokráte svému oblíbenému soupeři nasázel HATTRICK   . Vydatně tím pomohl naší mužské rezervě ke třem bodům . 

 

 

SK PETŘÍN  -  LUBY    4  :  0 

 

Branky  :  Vodrážka Jan 2 , Bílik , Kotěšovec

 

Sestava  :  Langr -  Štefl , Voves  , Kordík , Fikrle  -  Tětek  , Bednář  -  Škarda , Kotěšovec ( 60´ Levý ) , Bílik , Vodrážka J.

 

Rezerva zvládla i třetí mistrovský zápas bez inkasované branky a pevně se usadila na čele tabulky . Každopádně soupeř vůbec nehrál špatně a mnohdy nás lehce trápil . Po poločase jsme vedli jen o jednu branku , když se po zpětné přihrávce Bílika prosadil Honza Vodrážka . Když se pak hned po pauze Kryštof Bílik prosadil sám , byl největší odpor soupeře zlomen . Pak se ještě po standartce krásně hlavou trefil Lukáš Kotěšovec a na konečných 4 : 0 zvýšil opět Honza Vodrážka , který zužitkoval parádní akci dvojice Martina Kordíka a Dominik Vovse . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Měli jsme to tentokráte složený snad jen z útočníků , takže to občas , hlavně v mezihře a v obranné fázi , skřípalo . Každopádně  jsme naší kvalitu potvrdili a nakonec přesvědčivě vyhráli a že to bylo s nulou vzadu je výborný . Velkou zásluhu na tom má i mladíček v bráně Martin Langr . Teď nás ale čeká výjezd do Bělé , která válí snad ještě líp než my :-) , ale nás zajímá jen postup a podle toho se na ten zápas připravíme . 

 

FOTKY Vlaďky Štychové ZDE : 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář