Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI SK PETŘÍN - Č.BUDĚJOVICE 1 : 5

O NÁLADU NA DOKOPNÉ SE POSTARALA REZERVA

 
 
 

mara-vohrna-2019.jpg

Marek VOHRNA vs. Moses KALU

Útočník našeho mužského týmu Marek Vohrna , se právě připravuje na potupení svého strážce z jihočeské metropole . To jestli se mu povedly klasické "housle" , na které má dle obrázku jasně nakročeno , agentury nevydaly  . Každopádně po zápase byl určitě spokojenější "jižan" v černo-bílém dresu . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

lisicka-2019.jpg

Venca Lisý statečně bojoval , ale na Dynamo to tentokráte prostě nestačilo .

 

 

SK PETŘÍN   -   Č.BUDĚJOVICE "B"    1  :  5

 

Branky :    Černý  ( as. Demeter )

 

Sestava :    Hrabačka

Klich ( 46´Šulc )   Zoubek   Lisý   Fiala 

        Bendl    Vinkler  (46´Voves )  Černý ( 65´Bednář ) Provod ( 76´Škarda )

 Šimáně    Vohrna  ( 46´ Demeter )

  

Suchý , Lávička

 

Muži chtěli dotáhnout vítěznou sérii až do konce podzimní části soutěže , ale soupeř byl prostě nad jejich síly . 

Českobudějovické Dynamo , přijelo na Petřín s třemi posilami z prvoligového áčka a ta největší se prosadila hned záhy po úvodním hvizdu . Ještě nedávný ligový kapitán Jirka Kladrubský se opřel za hranicí šestnáctky do míče a jeho pumelice se procedila skrz Hrabačkovi prsty až do sítě - 0 : 1 . Hosté ale ze svého nástupu nepolevovali a během pár dalších minut musel Pavel Hrabačka hned třikrát napravovat svojí úvodní chybu a to se mu naštěstí ve všech případech  podařilo . To už jsme začali vystrkovat růžky i my , ale byla z toho jen dlouhá řada rohových kopů , které hosté vždy ubránili . Do kabin se šlo už za dvoubrankového vedení , když jsme neuhlídali úprk hostí po levé straně a dorážku prakticky do prázdné branky . 

Druhá půle začala úplně stejně jako ta první . Uběhlo pár vteřin a už jsme ho tam měli zas - 0 : 3 . Od té chvíle už jsme byli ale soupeři více jak vyrovnaným parťákem a hrál se oboustranně vcelku slušný fotbal . Bohužel na jedinou naší trefu , o kterou se pohotovým zakončení ve vápně postaral Dan Černý , hosté odpověděli hned dvakrát a nutno podotknouti , že obě dvě trefy byly z kategorie výstavní !!!

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím uznat , že tentokráte jsme tahali po většinu zápasu za kratší konec provazu a soupeř byl prostě jednoznačně lepší . Samozřejmě , že mu hodně pomohla ta první rychlá a hodně laciná první branka , ale myslím , že by to i tak  nakonec dopadlo podobně . Hosté si přivezli velezkušeného Jirku Kladrubského a byť moc dobře vím , jak strašně těžké je hrát za béčko a předvést kvalitní výkon , tak on byl bohužel nejlepší na hřišti a zařídil prakticky všechny jejich branky . My abychom proti takhle silnému soupeři uspěli , museli bychom mít fakt pořádnou kupu štěstí ,  předvést výborný individuální a taktický výkon . No a my jsme štěstí rozhodně neměli , individuálně to nebylo úplně špatný a takticky velmi zlý !  To ale beru jednoznačně na sebe , protože jsem moc dobře věděl , kde na ně musíme zatlačit , jak je daleko víc potrápit , ale když nám v týdnu vypadli z různých důvodů David Heller a Petr Bednář ze sestavy , tak jsme se  nakonec vrátili k naší útočné vazbě , která nám sice přinesla za posledních 5 týdnů 5 výher , ale tentokrát to byla chyba . 

 

 

 

MUŽI "B"

skarda.jpg

Petr ŠKARDA  =  17 podzimních tref

Polokapitán naší rezervy ( o pásku se nepravidelně dělí s Martinem Kordíkem ) se zase trefil a po podzimní části 1.A třídy má na svém kontě 17 přesných zásahů . Takže jednoduše spočítáno , má to rozjeté na 34 kousků , což by bylo neskutečné číslo . Takže uvidíme !!!

 

 

 SK PETŘÍN   -   RADNICE    6  :  1 

Branky :   Demeter 2 , Škarda , Voves , Štefl , Lávička

 

Rezerva chtěla určitě napravit dopolední výpadek svého "A" týmu a poslat následující dokopnou do veselejší podoby . To se jí nakonec podařilo , byť hlavně začátek druhé půle rozhodně pod kontrolou neměla . Každopádně nakonec jsme dali soupeři 6 branek , byť 4 až v přesilové hře , ale na to se historie asi už nezeptá . Velká škoda minulého zaváhání v Mochtíně , protože být první je pořád jasně lepší , než býti druhý . Ale i ta stříbrná příčka se počítá a 36 bodů po podzimu je taky docela dost . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Věděli jsme , že soupeři chybí celá plejáda tradičních borců ze základní sestavy a že to bude převážně o tom , jak budeme hrát my . My jsme sice po celou první půli měli jasnou územní převahu , která byla místy až drtivá , ale na střely , nebo šance to bylo tak nějak fifty fifty a vedení 1 : 0 zas tak nic moc neřešilo . 

Něco jsme si o pauze řekli , ale vstup do druhé půle jsme neměli dobrý a radničtí nás několikrát dostali do úzkých . Paradoxně jsme z toho dali druhou branku a za stavu 2 : 0 už to bylo veselejší . Jenže hosté naprosto zaslouženě snížili a bylo jich plné hřiště . Pak však přišel hned dvojitý trest za hloupost a červená karta a následně trefený trestňák na 3 : 1 rozhodli celý zápas . 

Každopádně jsme za tři body rádi a na sever plzeňska posílám poklonu , protože přes obrovskou absenci tady předvedli , že to tam prostě dělají dobře . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jméno je příliš krátké. - Jméno je příliš krátké.

Jméno je příliš krátké.