Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" NÝRSKO - SK PETŘÍN 0 : 5

VÝBORNÁ PRÁCE V POŠUMAVÍ

 

NÝRSKO   -  SK PETŘÍN    0  :  5

Branky  :  Hartl 2 , Motl , Bednář , Škarda

 

Sestava :      Pfleger

Chocholatý ( 63´Škarda )     Světlík    Zoubek   Trojovský

Bendl    Lisý    Papáček (76´Brudna )  Motl ( 79´Příhoda )

Bednář  (78´Vodrážka )   Hartl  

 

Áčku se po delším čase zase trochu zaplnila marodka , takže do Nýrska odjelo v neděli 11 mužů doplněných o čtyři dorostence , ale na hřišti to vypadalo , jako kdybychom byli v plné palbě !!!

Od úvodního hvizdu jhsme šlapali jako dobře namazanej stroj a domácí se k první vážnější akci dostali až za stavu 0 : 4 . Ale popřádku :-) První , velmi důležitou , trefu zařídil Jirka Motl , který hlavou poslal do odkryté domácí brány parádní centrr jiného Jirky - Hartla . Ten se sám o pár minut postaral o druhou trefu , když si poradil s domácí obranou a uklidil balon na zadní tyč . Parádně se nám povedl i vstup do druhé půle , když hned po několika minutách vyslal Bendl kapitána Bednáře a ten tváří tvář domácímu golmanovi nezaváhal . Pak si zase vzal slovo Jirka Hartl a svoje parádní sólo tentokráte zakončil levačkou -   0 - 4 . Poslední branku vsítil Petr Škarda , kterému parádně přihrál Petr Bendl . A jelikož další naše šance zústaly nevyužity a ty dvě co si vyparcoivali domácí chytil Tomáš Pfleger , tak to skončilo 0 : 5  !!! 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Čekali jsme asi větší odpor domácího týmu , ale na jejich obhajobu musím konstatovat , že my jsme hráli tak dobře , že by to s náma v neděli  měli těžký daleko lepší týmy . Na to , že nám chyběla celá řada kluků , tak jsmne odehráli výborný zápas , kdy většina odevzdala svoje srdcové i herní maximum . Když k tomu přičtu i některé nadstandartní výkony jakožto hlavně v úvodu zápasu Jirky Motla , naopak ve druhé půli Petrů  Bendla a Bednáře , tak nemohlo dopadnout jinak . Teda mohlo , ale to by na hřišti musel chybět nejlepší hráč tohoto zápasu -  Jirka Hartl , který v neděli předvedl neskutečný výkon , kterým si na sebe upletl pořádný bič  !!!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář