Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" STŘÍBRO - SK PETŘÍN. 0 : 2

PRVNÍ VENKOVNÍ VÝHRA

ÁČKO MÁ DALŠÍ TŘI BODY

Áčko zvládlo i svůj druhý mistrovský zápas a po dvou kolech má plný počet bodů . Do mistrovských klání vstoupili i naši starší žáci , ale v ligovém souboji s Kladnem si do tabulky nepřipsali ani bod .

 

 

MUŽI "A" 

STŘÍBRO  -  SK PETŘÍN   0  :  2 

Branky  :  Hartl  ,  Zoubek

 

Sestava :           Pfleger

Zoubek   Světlík   Levý   Šulc 

Šmídl  ( 70´Bendl )  Lisý   Papáček , Motl ( 70´Chocholatý)

Hartl ( 60´Fillinger ) , Bednář ( 80´Škarda ) 

Pleticha , Vohrna , Hubka M.

 

Áčko vyrazilo v neděli na trávník nováčka krajského přeboru do Stříbra a mělo před sebou jediný úkol a to sebrat domácím všechny tři body . Od úvodního hvizdu bylo na hřišti jasně patrno , kdo chce hrát fotbal . Domácí postavili skorem dokonalý blok , přes který se nám střídavě úspěšně dařilo dostávat , ale vyložených šancí jsme zase moc neměli . Každopádně se nám po půlhodině podařilo po akci Bednáře skórovat Hartlem do zpola opuštěné brány a pro další vývoj zápasu to bylo naprosto klíčové . Domácí se rozhodli , že jim jednogólová prohra bude stačit a tak jsme museli dobývat dál . Když se po hodině trefil po několika vteřinovém závaru Zoubek zdálo se , že je vše v pořádku . Kluci ale v hlavě měli minulý scénář zápasu s Bolevcem , ve kterém jsme dostali branku v závěru zápasu , ale tentokráte uhájili čisté konto a po zásluze vzali všechny body .

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Po roční anabázi v divizi musíme úplně měnit styl hry , což je pro nás na jednu stranu příjemné , ale jako pro každý tým , který musí dobývat , to není rozhodně jednoduché . Domácí bránili urputně v bloku a těch mezírek nám moc nenechávali , bylo proto strašně důležité dát co nejdříve první branku , aby se nám dýchalo lépe , což se nám po půlhodině podařilo . Velmi dobře jsme zahráli hlavně směrem dozadu , což je v takovýchto zápas úkol číslo jedna . Domácí jsme za celý zápas nepustili ani jediné příležitosti a to se to potom hraje :-) Kluci předvedli velmi dobrý kolektivní  výkon a bohudík nemohu ani vyhlásit nejlepšího  hráče , musel bych totiž napsat skoro všechny a to je dobrá zpráva !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář