Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK ZČE - MILEVSKO 1 : 1

První divizní bod je doma !!!

1  :  1

 ( Feiferlík )

 

Hurá , hurá , hurá !!!! První divizní bod v sezoně a hned ve druhém kole je dobrá zpráva , nebýt toho  ALE . Při vší úctě k Milevsku moc horších týmů k nám letos asi nepřijede . Jenže fotbal se hraje na góly a těch dala po 90 - ti minutách obě mužstva stejně  , takže remíza je  zřejmě zasloužená .

Trenér Kural udělal několik změn oproti porvnímu kolu a na trávník poslal od úvodní minuty tento tým :

Pfleger

Chocholatý   Světlík   Hejnal   Vít

Svoboda   Bednář   Meszároš    Vohrna  

Hrádek             Škarda  

55´Feiferlík , Kropáček      72´Šulc        88´ Macht

Utkání začalo naší  mírnou převahou a za zmínku stojí hlavně stoprocentní šance Škardy , který se ocitl tváří v tvář hostujícímu brankářovi , ale trefil jen jeho koleno . Pak však přišla jedna z mála chyb naší obrany a hosté okamžitě trestali , když přetažený balon uklidil hostující útočník levačkou přesně k tyči .  Tenhle moment nás dost rozhodil a možná hodinu jsme se z toho ne a ne dostat. Jenže fotbal je tak zvláštní hra , že vše může být hned jinak . Nějakých 20 minut před koncem se za vápnem k míči dostal střídající Feiferlík a poprvé v životě  levačkou poslal v divizi míč až do sítě . Od té chvíle jsme měli jednoznačně navrch , jenže jsme nebyli schopni uklidit balon do milevské branky ani z těch nejvylkoženějších šancí .

Takže bod se rozhodně počítá , dobrá zpráva je ta , že ikdyž jsme byli celkově o něco lepším týmem , tak jsme rozhodně nezahráli to na co opravdu máme . Tak třeba za týden v Písku .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář