Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK PETŘÍN - SEDLČANY 0 : 5

DOMÁCÍ DEBAKL

MUŽI "A" 

 

SK PETŘÍN  -  SEDLČANY    0   :   5

Branky :

Sestava :     Pfleger  -  Hejnal ( 74´Škarda ) , Papáček , Zoubek , Vohrna  ( 74´Štych )  -   Šulc ( 74´Černý )    Lisý , Bendl  ( 60´Ječmen )  -  Chocholatý ( 60´Šimáně ) , Hartl , Bednář 

Macht , Příhoda

 

Muži dostali další pořádnou facku a jejich situace je přinejmenším nedobrá . Bohužel , nebo bohudík je do cíle ještě strašně dlouhá cesta , takže je jen na nich , jestli trefí tu správnou !

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Bohužel se scénář našich zápasů neustále opakuje ! Nemastná první půle , kdy se soupeř  po naší triviální chybě dostane do vedení . Pak jsme se paradoxně dostali trochu zpátky do zápasu , když jsme sice udělali naprosto stejnou chybu , ale byla z toho jen penalta , kterou brankář Pfleger chytil a bylo to trochu veselejší . Ve druhé půli jsme se jako už po několikáté lehce zvedli a chvíli to vypadalo , že už to prostě musíme zlomit , ale přichází jedna minela za druhou a soupeř nás trestá a trestá . Do konce je ještě strašně moc zápasů a nám nezbývá nic jiného , než poctivě makat a doufat , že to prostě brzo zlomíme . Dobrá zpráva je ta , že horší už to asi ani být nemůže .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář