Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK PETŘÍN - NEPOMUK 8 : 0

PARÁDNÍ PŘEDSTAVENÍ OBOU TÝMŮ

 

 

 

MUŽI "A"

 

SK PETŘÍN   -   NEPOMUK    8  :  0

Branky :  Vohrna 2 , Zoubek , Šimáně , Brudna , Kohout , Bendl , Provod

 

Sestava :        Suchý

Šulc (60´Trojovský) Zoubek (75´Huml) Světlík (75´Kohout)   

 Bednář    Bendl    Lisý  Fiala

Šimáně  Vohrna (67´Škarda)  Brudna (60´ Provod)  

Hrabačka , Štefl

 

Áčko bylo v pozici jasného favorita a to dokazovalo od úvodního hvizdu . Hosté sice dvě úvodní tutovky ještě přežili , ale v 9. min je poprvé ztrestal jejich rodák Aleš Brudna - 1 : 0 . Když se za pár minut trefil Lukáš Zoubek na 2 : 0 , zdálo se , že to bude branková smršť . jenže pak jsme zhruba na půl hodiny vyšli gólově naprázdno a to byla hlavní příčina toho , že to nakonec nebyla desítka . Těsně před přestávkou jsme po brankách Zdeňka Šimáněho a Marka Vohrny přidali dvě stopro pojistky a mohli jsme jít do šaten v naprostém klidu . Ve druhém poločase si hosté vytvořili asi jedinou , zato opravdu tutovou , šanci , kterou společnýma silama zlikvidovali Honza Šulc a Vojta Suchý a mohli jsme pokračovat ve střílení dalších branek a to s čistým kontem na naší straně . Premiérové trefy za áčko si připsali Michal Provod a Adam Kohout a o další se postarali Petr Bendl a Marek Vohrna . 

 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

V duchu jsem si takovýto průběh představoval celý týden před zápasem a jsem moc rád , že to bylo i v reálu . Soupeře hodnotit nebudu a ani nechci , ale na jeho obranu musím konstatovat , že to měl s náma těžký a to hodně . My jsme totiž do toho zápasu vstoupili skvěle a krom nějakých 20 minut v prvním dějství , jsme hráli skvěle po celý zápas. Při naší kvalitě , kterou rozhodně máme ,  to s námi potom  bude mít složité každý soupeř , kterého v téhle soutěži potkáme . Máme za sebou tři úvodní duely a do úplné  spokojenosti daleko . První duel jsme sice herně zvládli , jenže na to se historie neptá a přes to , že jsme Rokycany přehráli , tak nemáme ani bod . Ve  druhém utkání jsme zase naopak vydřeli na Rapidu body všechny , ale soupeř byl minimálně tak nebezpečný jako Rokycany a nakonec se k nám přiklonilo to pověstné štěstí . Teď jsme to zvládli s bravůrou a čeká nás neskutečně těžký a veledůležitý souboj v Nýrsku , které už tady u nás předvedlo výtečný výkon a v jehož řadách je spousty velmi dobrých fotbalistů . Nás samozřejmě zajímají tři body a velmi poctivě se na tenhle zápas připravíme .  

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  MALESICE   4  :  0

Branky :  Štefl , Gavrylovskyy , Kordík , Mertl

 

Rezerva předvedla opravdu parádní výkon a konečné skóre 4 : 0 tak nějak vůbec nevystihuje dění na hřišti . Kluci si vytvářeli jednu šanci za druhou a zvláště v první půli to byla úplná hitparáda zahozených příležitostí . Takže nakonec pohodové vítězství proti velmi nepříjemnému soupeři , který nám rozhodně nenechal nic zadarmo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím všechny kluky fakt pochválit , teda krom disciplíny : střílení branek . Jinak to totiž byl nadprůměrný výkon , který se musel všem moc a moc líbit . Kluci ukázali , že tahle soutěž je jim opravdu malá !!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář