Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK PETŘÍN - MILEVSKO

TŘI BODY TREFIL VOHRNA

MUŽI BRALI

 

VŠECHNY BODY

 

Konečně zabrali oba dva naše mužské týmy najednou , v sobotu rozhodl Mára Vohrna o výhře nad Milevskem a v neděli se radovala i rezerva , která porazila Volduchy . Starší dorost nezvládl svůj zápas v Rokycanech , kde se naopak dařilo dorostencům mladším . Žáci si svůj zápas předehráli už ve středu v Nepomuku a byla z toho jedna výhra a jedna prohra . 

 

 

MUŽI "A" 

 

   SK PETŘÍN  -  MILEVSKO     1  :  0 

Branka :   Vohrna  

Sestava :     Příhoda  -  Hejnal , Zoubek  , Filinger  ( 58´Štych ) , Vohrna  (88´Macht )    -      Lisý , Bednář  , Šulc ,  Bendl  , Peterka  ( 56´ Chocholatý ) , Hartl  ( 72´Škarda )

 Pfleger

 

Muži vstoupili do zápasu aktivně a od první minuty bylo na hřišti jasně vidět , který tým chce vyhrát a který tým od druhé minuty čeká na to,  kdy už bude konec . Hosté možná chtěli hodně , akorát ale nechtěli hrát fotbal a bohudík , že se jim to nakonec nevyplatilo . 

V prvním poločase jsme si sice vypracovali hned několik situací , kdy jsme mohli jít do vedení , ale všechny naše slibné akce jsme bohužel ani nedokázali zakončit . Prakticky vše nám prolétlo malým vápnem , nebo zpětnou přihrávku  na poslední chvíli odkopli hostující zadáci . Ve druhé půli byl obrázek na hřišti hodně podobný a už se zdálo , že se půjde do penalt . Jenže v tu chvíli se z pravého beka rozběhl k famóznímu sólu Marek Vohrna , který si udělal hned z několika hostujících hráčů žlutočerné slalomové tyče a neskutečnou ránou pod horní víko rozhodl o třech bodech .

Komentář trenéra Radka Vodrážky : " Trochu jsem se bál , že po druhé za sebou nám relativně velmi dobrý výkon nebude k ničemu , ale pro ten kousek štěstí jsme si celý zápas šli naprosto jednoznačně . Hosté začali zdržovat už při podávání rukou před zápasem a skoro jim to nakonec vyšlo . Každopádně tahle výhra je naprosto zasloužené , hlavně vybojovaná , a taková  se samozřejmě cení podstatně víc než nějaké jednoduché vítězství . Kluci zaslouží velkou pochvalu !!!" 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář