Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK PETŘÍN - M.LÁZNĚ 3 : 1

DALŠÍ BODY JSOU DOMA

skarda--m.-lazne-2017.jpg

"ZAPATA" TENTOKRÁTE NEVYŠEL

Jedna z nejoblíbenějších střel našeho mužského A týmu zvaná "ZAPATA" tentokráte Škardísovi nevyšla , ale nakonec to nikomu moc nevadilo . Tři body za tři branky , které  jsme dali jiným způsobem se počítají stejně !!!

 

 

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN - M. LÁZNĚ   3  :  1

 

Branky :    Bendl , Lisý , Hartl

Sestava :          

PFLEGER

ŠKARDA   LEVÝ   ZOUBEK   ŠULC ( 90´HEJNAL )

PAPÁČEK  LISÝ  BENDL ( 84´TROJOVSKÝ )

BEDNÁŘ ( 88´NAVRÁTIL )  

MOTL  (  78´HELLER )   VOHRNA  ( 70´HARTL )

PŘÍHODA

 

Muže čekal v prvním domácím divizním zápase další lázeňský tým a bylo více méně jasné , že potvrdit body z Varů bude veletěžké . Začátek utkání se musel líbit a to hlavně nezaujatým divákům , protože chyba za chybou na obou stranách , vedla k mnoha šancím obou týmů a to , že nepadl v této fázi nějaký gól , bylo velmi zvláštní .

​Paradoxně když se hra tak nějak uklidnila přišla první naše trefa . Dlouhý nákop na Vohrnu propadl k Bendlovi a ten si poradil jak s obráncem , tak s gólmanem Mariánek a bylo 1 : 0 . Hosté s odpovědí moc dlouho nečekali a za chvíli bylo srovnáno , když lehce tečovaný centr z pravé strany se dokutálel až za brankovou tyč - 1 : 1 . Jenže do přestávky jsme si vzali vedení opět na svou stranu a byla to branka rozhodující pro zbytek celého zápasu . Hlavičku Venci Lisého si hostující obrana stečovala do brány a do šaten se šlo za stavu 2 : 1 .

​Druhá půle už tak hektická nebyla . Hosté prohrávali a tak se tlačili více dopředu , my jsme vedli a čekali jsme zda vyřešíme nějaký rychlý brejk . To se nám povedlo až deset minut před koncem , kdy po akci Bendla rozvlnil lázeňskou síť Hartl a posledních několik minut už se jen dohrávalo .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Začátek utkání mi silně připomínal čtvrteční souboj Viktorie s Larnakou , byť naše chyby nevedly k tak tísiciprocentmím šancím , jaké měli ve čtvrtek fotbalisté z Kypru . Nakonec byl stejný i konečný výsledek , který se prostě počítá a je jen a jen  na nás , aby jsme se  z tohohle poučili a v příštím zápase takovéto hluché pasáže prostě neměli . Každopádně máme další tři body a to je fakt , který je velmi příjemný . V téhle soutěži musíte hrát vždy nadoraz a ještě mít trochu štěstí , protože rozhodují opravdu jen maličkosti a ty tentokráte byli na naší straně . Každopádně celý tým si zaslouží velkou pochvalu , ale jsme pořád jen na začátku a čeká nás tvrdá dřina .

 

FOTOGRAFI Z UTKÁNÍ :

https://souteze.fotbal.cz/subjekty/gallery/gallery/273?folderId=1428#1

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář