Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK PETŘÍN - KLATOVY 0 : 0 ( 4 : 5 na PK )

NULA A BOD Z DERBY

MUŽI "A" 

 

 SK PETŘÍN  - KLATOVY    0  :  0  ( 4 : 5 na PK )

Branky :

Sestava :     Pfleger  -  Hejnal  ( 82´Škarda ) , Světlík , Filinger , Vohrna  ( 75´Zoubek )    -   Papáček ,    Lisý , Bednář    -  Peterka   ( 53´Šulc ) , Hartl  ( 77 ´ Chocholatý  ) , Bendl  ( 66´Šimáně )

Macht , Hubka Matěj

 

Muži  začali zápas aktivně , ale prakticky první ztráta míče přinesla obrovskou šanci Klatov , když jejich útočník nastřelil tyč Pflegerovi branky . Zbytek prvního poločasu pak více méně bylo k vidění to samé ! Naše pomalá kombinace na vlastní polovině , řádně sešikované obranné valy Klatov  a šancí poskrovnu . Druhý poločas už byl podstatně akčnější . My jsme chtěli zápas rozhodnout a několik šancí jsme k tomu měli , ale rozhodně tutovjejší měli hosté , kteří se hned několikrát řítili do naší otevřené obrany a několikrát jen na brankáře Pflegera . Konečná remíza je ale zřejmě spravedlivým vyústěním dění na hřišti . Bohužel ten druhý bonusový bod jsme tentokráte v penaltách  neukopali  .

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Druhé body za sebou , druhá nula v řadě , to jsou obrovské pozitiva . Kluci si po tom harakiri z úvodu soutěže zase dokázali , že mohou hrát s kýmkoliv . Jsem naprosto přesvědčený , že ta relativní pohoda dozadu , se nám už brzy promítne ve hře vpřed a že už konečně góly budeme  i dávat . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář