Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK PETŘÍN - BOLEVEC 2 : 1

MUŽI ZAČALI KRAJSKÝ PŘEBOR  VÝHROU + FOTO ZE ZÁPASU

muzi----bolevec-2016.jpg

SK PETŘÍN  -  BOLEVEC   2  :  1

Branky  :  Levý , Šulc

 

PFLEGER

VOHRNA   SVĚTLÍK   LEVÝ  (77´ZOUBEK )   ŠULC

ŠMÍDL  (60´BENDL)  LISÝ   PAPÁČEK    MOTL ( 74´CHOCHOLATÝ)

HARTL  ( 60´BEDNÁŘ )     FILLINGER  ( 68´ŠKARDA )

PŘÍHODA

 

Áčko mělo v prvním zápase nové sezóny jediný úkol a to nechat všechny tři body doma na Petříně !!! To se nakonec povedlo , takže můžeme být relativně spokojeni . Každopádně fotbal je opravdu fenomenální sport a nechybělo moc , aby z naprosto jednoznačné záležitosti , byla nakonec jen remíza .

Muži od začátku drželi otěže zápasu ve své moci a když se během pár minut prosadil nejprve Jarda Levý hlavou a poté Honza Šulc po krásné kombinační akci Filingera  a Hartla , zdálo se že bude vše dle papírových předpokladů . Třetí , určitě rozhodující branka , visela několikrát ve vzduchu , ale pro nás bohužel nepřišla , byť jsme k ní měli blízko opravdu mockrát . Minutu před koncem pak přišel trest za zahazování příležitostí a hosté se ještě v nastaveném času dostali k zahrávání rohového kopu, díky bohu bez zakončení .

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Musím konstatovat , že nám ta celá řada přípravných zápasů , které jsme během léta sehráli , přišla tentokráte opravdu vhod . Přes až neskutečnou marodku , která nás v létě postihla jsme se na styl hry Bolevce velmi pečlivě připravili a prakticky jsme splnili vše co jsme chtěli . Samozřejmě mi mrzí , že jsme zápas nerozhodli podstatně dříve , ale nakonec to dobře dopadlo , takže spokojenost . Je ale třeba se stejně dobře připravit i na Stříbro a hlavně neusnout na vavřínech . vavříny jsou totiž ještě strašně , strašně , strašně daleko !!! Nejlepší na hřišti byli v sobotu Honza Šulc a Jirka Motl , ale i všem ostatním se toho moc vytknout nedá

 

FOTO ZE ZÁPASU :

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář