Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SENCO - SK PETŘÍN 2 : 1

MUŽI BYLI BLÍZKO BODŮM

hartl-2016.jpg

JIRKA HARTL DAL BRANKU , ALE  

   Nová zimní posila Jirka Hartl sice hned ve svém prvním soutěžním utkání v dresu Petřína vsítil branku , ta ale bohužel na kýžený bodový zisk nestačila . Muži prohráli v městském derba na Sencu 2 : 1 , když rozhodla až branka domácích z poslední minuty

 

 

Muži byli

 

blízko bodům !!!

 

Tak to zase vypuklo !!! Muži a starší žáci sehráli své úvodní jarní mistrovské zápasy a úspěšnost byla padesátiprocentní . V přípravě se dařilo oběma dorosteneckým týmům .

 

 

MUŽI "A" 

 

SENCO DOUBRAVKA  -  SK PETŘÍN   2  :  1

Branka : Hartl

 

Muži vyrazili na svůj první jarní mistrák na Doubravku a nakonec odjeli domů s prázdnou . První poločas přinesl herní převahu domácího výběru , ale šance jsme měli hlavně  my . Hned v desáté minutě se k odraženému míči uprostřed šestnáctky dostal Marek Vohrna , ale dělovku poslal přímo do náruče domácího gólmana . Pak se z poloviny řítil na domácí svatyni Honza Peterka , ale ani on brankáře nepřelstil . Po půlhodině se sice  po standartce trefil Lukáš Zoubek , ale pomezní jeho gól neuznal . Když už se zdálo , že domácí naší branku pořádně neohrozí , dostal se k balonu Vyleta a z vápna poslal domácí do vedení . Druhá polovina už byla z naší strany o poznání aktivnější a zaslouženě přišlo i vyrovnání , to když si na nádhernou kolmici Vohrny naběhla nová posila Jirka Hartl a nedal domácímu brankáři šanci . Když už to vypadalo , že se půjde do penalt , přišla v poslední minutě nevinná standartka domácích a všechno bylo fuč . 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  V žádném sportu se nehraje na "kdyby"  , takže tohle slovo v mém hodnocení taky vynechám . Prohráli jsme a tím , že gólem v poslední minutě , tak to samozřejmě bolí trochu víc . Teď je důležitý , abychom podobný výkon zopakovali příští týden a budeme doufat , že nám to k bodům bude stačit . Kluky za zápas na Doubravce musím  spíše pochválit , to co jsme chtěli to jsme více méně plnili a ani chyb jsme za celý zápas moc neudělali . Někdy jich za zápas uděláte třeba deset a soupeř nevyužije ani jednu , někdy uděláte dvě , soupeř obě potrestá a pak to prostě bolí. Velká škoda těch nevyužitých šancí v prvním poločase , protože obě byli tutové a kdyby jsme šli do vedení my , tak by to samozřejmě bylo vše jiné . Nakonec jsme tu první branku sice vstřelili  , ale sudí nám jí neuznal , byť podle očitých svědků a dle záběrů z kamery byla evidentně regulérní . Každopádně když dostanete branku z posledního nákopu a k tomu ještě ze standartky , kdy si můžete v klidu všechny hráče rozebrat , nemůžete být úspěšní - nikdy !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář