Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" K.VARY - SK PETŘÍN 0 : 0 ( 4 : 5 na PK )

PARÁDNÍ VSTUP DO DIVIZE

papen-vary-2017.jpg

PETR PAPÁČEK REŽÍROVAL DVA BODY Z VARŮ

Výborný vstup do divizní sezóny má za sebou naše áčko , když si z horké karlovarské půdy přivezlo dva cenné body . Výborný výkon celého týmu režíroval nejlepší hráč na hřišti Petr Papáček

 

MUŽI ZVLÁDLI

 

ÚVODNÍ KOLO DIVIZE

 

 

Jako první se do letošních mistrovských bojů vrhli naši muži a bylo to parádní představení . Po skvělém výkonu podpořených několika individualitami si kluci vezou domů dva body , které se určitě budou na konci hodit .

 

MUŽI  "A"

 

K. VARY - SK PETŘÍN  0  :  0  ( 4:5 na PK)

 

Sestava :          

PFLEGER

ŠKARDA   LEVÝ   ZOUBEK   ŠULC

PAPÁČEK  LISÝ  BENDL

BEDNÁŘ ( 75´HELLER )   BENDL  ( 90´NAVRÁTIL  ) 

MOTL  (  71´HARTL )   VOHRNA

TROJOVSKÝ   SUCHÝ

 

Muže nečekalo na úvod nic jednoduchého , ale to v téhle soutěži nemůžeme čekat asi nikdy . Rozhodně jsme ale nejeli do Varů v roli favorita a jakýkoliv bodový zisk byl zbožným přáním celé naší petřínské rodiny . O to jsou dva body samozřejmě potěšující a doufejme , že k nim brzy přidáme další .

V zápase sice nebyla k vidění ani jedna branka , ale diváci se zase tak nenudili . Domácí sice měli lehce navrch a míč na kopačkách měli častěji , ale brankové příležitosti jsme měli i my a nebylo jich zrovna málo . Hlavně hlavičkové pokusy Lisého byli opravdu nebezpečné a chybělo jim povětšinou jen pár centimetrů . Během druhé půle sice tlak domácích postupně sílil , ale paradoxně od nějaké 70´se hra vyrovnala a kdyby si Marek Vohrna nenechal balon za sebou při úprku na domácího gólmana , mohlo být ještě veseleji !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Do Varů jsme jeli hlavně s cílem přesvědčit se tom , že na tuhle soutěž máme a že z toho jsou nakonec dva body je pro nás skvělé !!! Mužstvo podalo výborný kolektivní výkon podpořený několika individualitami . Podržel nás Tomáš Pfleger v bráně , výborně zahrála i obrana v čele s Jardou Levým a nejlepším hráčem na hřišti byl Petr Papáček . Když k tomu přidám fakt , že nikdo z ostatních nepodal výkon pod své možnosti , tak musíme být nadmíru spokojení . Divizní kolotoč se rozjel naplno a my si teď musíme hodně rychle sednout zpátky na zadek a poctivě se připravit na Mariánské Lázně . Potvrdit body z Varů bude totiž stoprocentně daleko těžší , než se někomu může zdát !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář