Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" HOŘOVICKO - SK PETŘÍN 4 : 1

MUŽI NESTAČILI NA LÍDRA DIVIZE

MUŽI "A" 

 

   HOŘOVICKO  -  SK PETŘÍN    4  :  1 

Branka :   Bednář

Sestava :     Příhoda  -  Hejnal , Zoubek  , Světlík , Vohrna  (60´Hartl  )    -      Papáček  , Bednář  , Šulc ( 78´Vodrážka ) , Štych ( 60´Bendl ) ,  Chocholatý           ( 58´Peterka ) , Škarda ( 72´Ječmen )

 Pfleger

 

Muži odehráli v Hořovicích celkem slušný zápas , kterému by spíše  slušela  prohra  o jednu branku , ale kvalita domácích hráčů byla prostě velká . Přesto se nám v první půli  dařilo držet domácí "snajpry"  docela daleko od naší brány , ale oni bohužel jednu ze svých dvou šancí dokázali chvíli před přestávkou proměnit a šli do kabin s jednobrankovým náskokem . I do druhého poločasu jsme vstoupili dobře , ale pak přišla čtvrthodina , která zhatila všechny naše naděje .  Hořovice se po penaltě a dvou podobných akcích dostali rychle do vedení 4 : 0 a bylo po nadějích . Odměna za náš výkon a hlavně nasazení , přišla deset minut před koncem , kdy se parádně trefil Petr Bednář . Ve zbytku zápasu jsme si vypracovali další tři střelecké příležitosti , ale už nám to tam nespadlo . Každopádně jsme šli ze hřiště se vtyčenou hlavou a pocitem dobře odvedené práce .  

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Věděli jsme co nás v Hořovicích čeká a vše bylo ještě násobené tím , že domácí v minulém kole padli a druhou ztrátu v řadě si rozhodně dovolit nechtěli . I přes relativně vysokou prohru ale musíme kluky pochválit , protože odvedli opravdu dobrý výkon , který nám při troše štěstí mohl nadělit i nějaký ten bodík . Domácí se totiž za celý zápas dostali možná do pěti , šesti šancí a to je proti takovému soupeři docela dobré vysvědčení , jenže pak nastupuje právě ta kvalita , kvůli které je tento tým na čele tabulky , jsou z toho čtyři góly a jasná prohra . Každopádně se pokusíme za týden v Jindřichově Hradci o podobný výkon a jsem přesvědčený , že pokud to zvládnem , tak  nám to tam na body bude stačit !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář