Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" VEJPRNICE - SK ZČE 4 : 2

 MUŽI NA ÚVOD JARA PADLI

 Branky : Kropáček 2

Sestava :  Pfleger   -  Chocholatý , Světlík , Feiferlík , Kraus T.  -  Vohrna , Kraus M. , Bednář , Kropáček  -  Šebek , Škarda

- Rout , Peterka , Šulc , Šmíd , Tománek


V prvním jarním kole vyrazili naši muži do Vejprnic a po vcelku vydařené zimní přípravě se čekalo , že by tam mohli něco urvat . Fotbal , ale nezná žádné "kdyby" a tak konečný výsledek 4 ku 2 ve prospěch domácích Vejprnic je zřejmě zasloužený . 

Nic na tom nemění ani fakt , že jsme většinu zápasu diktovali tempo hry a byli jsme daleko pohyblivější a nebezpečnější . Po triviální chybě brankáře jsme ovšem dostali první branku a když nás po 20-ti minutách vyškolil "Barošovským" průnikem domácí Kasýk , na kterého nestačili ani naši tři hráči , bylo to 2 : 0 pro domácí a s námi to nevypadalo vůbec růžově . 

Jenže ani po téhle hodně studené sprše jsme nepřestali hrát svou vlastní hru a odměnou nám bylo vyrovnání, po dvou trefách Reného Kropáčka . Paradoxně v těchto chvílích , jsme ten zápas zřejmě ztratili , protože těch šancí na úplné otočení výsledku bylo opravdu hodně. 

Za stavu 2 : 2 však přišla snad jediná desetiminutovka ve které byli domácí lepším týmem a po standartní situaci šli opět do vedení a závěrečný tlak na vyrovnání ani nenastal . Čtvrtá trefa v posledních vteřinách zápasu už více méně nic neřešila . 

Takže závěrem , nula bodů neni uplně super stav , ale samotná hra nebyla vůbec špatná . Musíme se vyvarovat triviálních individuálních chyb , s těmi by to bylo těžké proti komukoliv , ale v tomhle týmu je cítit určitá síla .  Perfektní je , že máme střelce , ten se vždycky hodí a doufám že to René Kropáček potvrdí hned za týden . A ještě napíšu jedno jméno  : David Feiferlík , na to kolik mu je a po kolikáté nastoupil v základu krajského přeboru mužů , tak klobouk dolů , prostě výborný !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář