Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI LUBY - SK PETŘÍN 0 : 2

MUŽI TO ZVLÁDLI V LUBECH I V MÝTĚ !!!

article preview

 

ada-kohout-luby-2019.jpg

ÁDA KOHOUT ŠEL V LUBECH AŽ NA KREV !!!

Zápas plný zdravotních trablů , ale se šťastným koncem , sehráli naši muži na hřišti v Lubech . Na snímku se raduje z úvodní trefy Áda Kohout , který už v úvodu inkasoval tvrdý direkt na hlavu a s velkou tržnou ránou vydržel na hřišti něco málo přes půl hodiny. 

 

MUŽI "A"

 

LUBY   -   SK PETŘÍN      0  :  2

Branky :  Gavrylovskyy , Bednář

 

Sestava :     Hrabačka

Šulc   Zoubek    Světlík   Kohout  ( 37´Provod )

 Bednář     Lisý     Heller   ( 70´Vinkler )

Šimáně   Gavrylovskyy  Brudna  (88´Suchý )

 

Fiala , Nademlejnský

 

Áčko přijelo do Lub v roli obrovského favorita , ale každý , kdo je trochu znalý věcí ví , že v Lubech to není nikdy jednoduché !!! A přesně tak vypadal skoro celý zápas !!! Naši hráči se sice neustále tlačili do domácí brány , vytvářeli si spousty příležitostí , ale každou chvilku přilétla , převážně ze vzduchu , nějaká šance domácích . Chleba se lámal tak po půl hodině hry  .Napřed  se po parádní akci Hellera , Lisého a Šimáněho , trefil do prázdné brány Leo Gavrylovskyy a bylo to  0 : 1 . A  pak nám propadl dlouhý nákop domácích za naší obranu a na gólmana Hrabačku se řítili dva domácí útočníci . Bleskový přesun od jedné tyče ke druhé a famózní zákrok mladého gólmana , nás hodně podržel a do kabin se šlo za našeho mírného vedení . 

Druhý poločas už tak domácí nezlobili , naše převaha se trochu zvětšovala , ale druhý uklidňující gól přišel až po hodině hry , kdy si vyměnili balon Honza Šulc s Petrem Bednářem a druhý jmenovaný , jako správný kapitán , neskutečnou přízemní dělovkou uklidnil naše řady . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Vůbec to nebyl jednoduchý zápas a pro tři body jsme si  museli sáhnout hluboko do repertoáru našich sil . Oproti minulému zápasu jsme z různých důvodů do základní sestavy postavili hned ŠEST jiných hráčů a většinu zápasu jsme řešili nějaké zdravotní trable . Chyběli nám tradiční opory Vohrna , Bendl a Fiala , těsně před zápasem se nám zranil ještě Nademlejnský a do hry musel David Heller , který už měl v nohách celý zápas dorostenecké ligy na Vyšehradě . V desáté minutě utrpěl velkou tržnou ránu na hlavě Adam Kohout a po několika marných pokusech zastavit krvácení musel po půlhodině ze hřiště a do hry šel další borec s celým zápasech v nohách - Michal Provod . Mezitím jsme ještě dlouho ošetřovali přišlápnutého Hellera , takže z první půle jsem toho zase tak moc neviděl . Každopádně domácí nám nenechali vůbec nic zadarmo a dokud měli síly , tak nás převážně ze vzduchu , hodně zlobili . Ale kluky musím za výkon pochválit , bohužel dva góly z tolika příležitostí , je prostě málo . Pochválit musím rozhodně gólmana Pavla Hrabačku , který nás v první půli hodně podržel , když zlikvidoval jasnou tutovku domácích a pak už tak nějak všechny stejně , protože si tu výhru rozhodně zasloužili . 

 

 

MUŽI "B"

 

MÝTO  "B"  -  SK PETŘÍN     1  :  4

Branky :   Štefl 2 ,  Kordík , Škarda

 

Rezerva si dala k postupu  ještě jeden úkol a to vyhrát všechny zbývající zápasy . V Mýtě udělali všechno proto , aby nám to zhatili a do zápasu vyslali  hned několik opor svého prvního týmu . Skvělá zpráva je ta , že ani to nestačilo , byť se naše rezerva musela obejít hned o několik svých tradičních opor . Pomohl ale  zase velezkušený Tonda Dvořák a enkláva mladších dorostenců , kteří dorazili na pomoc rovnou ze zápasu na Vyšehradě . Kluci začali skvěle a hned v úvodu se trefil kapitán Petr Škarda . Jenže po čtvrt hodině se domácí parádně trefili z dálky a začali zlobit . Jenže po hodině začal vylézat na povrch náš fyzický fond a k tomu jsme posílali jednoho mladíka za druhým . Posledních 20 minut jsme pak zvládli s bravurou a z těžkého zápasu máme zase tři body . 

 

Komentář trenéra Jardy Levého :  Do zápasu jsme vstoupili tím nejlepším možným způsobem. Již ve 4´minutě se na zadní tyči nemýlil Petr Škarda, který si naběhl na skvělý centr Buranského a vedli jsme 1:0. Bohužel, již pár minut na to se domácí po standardní situaci dostali k odraženému míči a nechytatelnou bombou ze 30 metrů do šibenice rychle svoji ztrátu dorovnali. Tento vývoj nás, bohužel, naprosto vykolejil a zbytek prvního poločasu se nesl v rámci aktivity domácích, kteří nás dobře dostupovali a z naší strany se v tu chvíli omezil pouze na dlouhé balony, které ale domácím hráčům nepřinášeli žádný vážnější problém. Asi 3x během první půle jsme nechali balon na zemi a hned z toho byly alespoň nějaké náznaky šancí. Nicméně do kabin se odcházelo za stavu 1:1. V šatně jsme si spoustu věcí vyříkali a do druhého poločasu jsme vstoupili přesně tak, jak jsme plánovali již od začátku zápasu. Snažili jsme se o kombinační hru s větším zapojením středové řady a postupně jsme začali soupeře přehrávat. V 65´min. pak přišla chyba domácích, faul ve 100% šanci a i když sudí nepochopitelně netasil červenou kartu, poslal nás Štefl z penalty do zaslouženého vedení. Naší hře pomohla i střídání a musím říci – „klobouk dolů před našimi mladíky“ – svoje party zvládli všichni na 1*. Když pak v 78´min. vyslal Tonda Dvořák krásnou přihrávkou do sóla Štefla, který neomylně zvýšil na 3:1, nebylo o vítězi pochyb! Domácí tento vývoj neunesli a,přece jen si „připsali“ jeden červený kartónek za nemístnou kritiku sudího. Těsně před koncem pak ještě Kordík důrazem v malém vápně upravil po centru skvělého Štefla na konečných 4:1. Pochvala týmu za zlepšený výkon ve 2. poločase a že jsme ustáli místy až nepřátelské prostředí, které vytvářeli rowdies z místního domova důchodců.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář