Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI SOBĚSLAV - SK PETŘÍN "A" 1 : 2

ÁČKO ZA TŘI BODY - BÉÍČKO NEHRÁLO

MLADŠÍ ŽÁCI 

 

 

ZAČALI

 

 

SKVĚLE

 

 

Až na pár malých nepříjemností v podobě porážky U19 na Kladně a domácí remízy U18 se Strakonicema , to byl zase parádní petřínský víkend . Naprosto skvěle začali svojí soutěž mladší žáci  , kdy jak U13 , tak U12 slavila skvělé výhry doma nad Budějovicema ! K tomu se přidali muži , kteří zase naopak přivezli všechny tři body z dalekého jihu , když o jednu branku vyhráli v Soběslavi a k nim se přidali oba mladší dorosty . Takže jen tak dále  !!!! 

 

 

zaci-fans.jpg

Na tiskové konferenci po utkání našich  žákovských týmů , se většina otázek točila kolem tématu " kolik to vlastně bylo ? " . Takže přes obrovskou dehydrataci všech přítomných novinářů a členů realizačních týmů , to tiskový mluvčí nechal napsat na tabuli a ukázal celým Slovanům ! Na tabulce tedy není ani objednávka dalších zlatavých moků , ani reálný středoevropský čas , ale PARÁDNÍ konečný výsledek obou mladších žákovských celků dohromady . U13 totiž vyhrála 8 : 4 ,  U12 dala ještě o dvě branky víc a zastavila se na konečném skóre 10 : 4 . Suma sumárum se to tedy  rovná  18 : 8, !!!

GRATULACE !!!

 

 

 

 

MUŽI 

 

kasty-2022.jpg

Kryštof Bílik alias "Kašty" ( na snímku v zápase s Doubravkou ) , se náramně přičinil o naší výhru v těžkém zápase na hřišti Soběslavi . Domácí šli sice v první půli do vedení , ale to jim vydrželo jen několik vteřin . Právě Kašty si totiž hned po rozehrávce naběhl na centr Michala Provoda a srovnal na 1 : 1 . Obrat pak dokonal neuvěřitelnou pumelicí béčkovou pravačkou Martin Trojovský . 

 

 

 

SOBĚSLAV  -  SK PETŘÍN "A"    1 : 2

Branky : Bílik , Trojovský

 

Sestava : Edelman - Klich , Lisý , Kohout , Trojovský  -  Bednář ( 80´Krystl ) , Zajíček , Jílek (46´Bendl )  -  Gavrylovskyy ( 80´Škarda ) , Provod , Bílik ( 60´Kotěšovec , 90ˇFikrle )

Suchý , Vodrážka Jan

 

Muži měli co napravovat , ale každé malé dítě ví , že v Soběslavi se vyhrává těžko , dá se říci že přetěžko . 

Každopádně do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a úvod byl v naší režii . Jenže přišla naše první chyba, k tomu asi faulík domácích a bylo to 1 : 0 - což nevěstilo vůbec nic dobrého !!!

Jenže domácí se asi radovali více než bylo zdrávo , protože od rozehrávky ze středového kruhu uběhlo jen několik málo vteřin a bylo srovnáno . Na levé straně se probil obranou Michal Provod a parádně naservíroval balon před prázdnou bránu Kryštofovi Bílikovi  .

 I nadále jsme byli o chlup lepším týmem a po zásluze jsme šli do kabin s jednogólovým náskokem . Na levé straně si navedl balon levonohý bek  Martin Trojovský a všichni čekali centr do vápna . Když si to daleko předaleko před pokutovým územím zasekl na pravačku , všichni znalí kvalit jeho "opíračky"  si říkali co asi jako tak chce teď udělat ? Jenže přichází klasický plakát přímo do víka brány a ikdyž si domácí gólman na balon lehce šahá , nemá žádnou šanci mu zabránit v rozvlnění sítě  -  1 : 2  . Jediná kaňka celého momentu je ta , že domácí zřejmě nedokázali zprovoznit svojí kameru a zatím je tahle paráda v utajení !

Druhá půle už tolik krásy nepřinesla . My jsme velmi dobře bránili a bohužel jsme nedotáhli žádný z několika opravdu nadějných brejků . Nakonec to nevadilo !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Napřed musím pochválit domácího trávníkáře , protože hřiště na kterém jsme hráli bylo na březnový termín fakt skvělé !!! A teď už můžu chválit všechny ostatní , kteří v Soběslavi byli , protože jsme zase ukázali jak obrovsky silný máme náš kádr . Už k tak velkým absencím , jsme v týdnu přišli o další a další hráče a tak se nám nakonec náramně hodilo , že to Žihle zabalila a že béčko nehrálo a my jsme na jih mohli vzít všechno nejlepší . Každopádně jsme byli o  něco nebezpečnější vepředu a zároveň lepší vzadu a ve výsledku to stačilo na skvělý výsledek 

 

 

video ze zápasu : 

 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206656-FK-Raselina-Sobeslav-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

 

 

ŽIHLE  -  SK PETŘÍN "B"    ---- 

Branky :    ----

 

Sestava :  -----

 

Béčko si chtělo na sever vyrazit pro další tři body v cestě za postupem do krajského přeboru , ale domácí to během týdne zabalili a ze soutěže se odhlásili . Takže Vám přinášíme alespoň rozhovor s hráčem uplynulého kola 1.A třídy - Danem Vodrážkou

 

 

ROZHOVOR S DANEM VODRÁŽKOU

 

hráčem 17.kola 1.A třídy

 

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8743/tata-ma-hlavni-slovo-na-hristi-ale-doma-je-to-urcite-nase-maminka-rika-dan-vodrazka/

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář