Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI SK PETŘÍN - KATOVICE 4 : 1

ÁČKO ZABRALO V OSLABENÍ

 
 
ÁČKO
 
 
 
KONEČNĚ 
 
 
 
ZABRALO
 
 

sulc--2019-prestice.jpg

MUŽI SKVĚLE ZVLÁDLI DOMÁCÍ ZÁPASY

Muži doma nezaváhali a v sobotu nechali doma všech 6 bodů . Nejprve si v deseti poradili s Katovicema a pak rozstříleli v 1.A třídě Žákavou . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

  SK PETŘÍN  -  KATOVICE    4  :  1 

Branky :  Demeter ( as. Černý ), Zoubek(as. Bednář), Vohrna (as. Heller), Bendl ( as Šulc )

 

Sestava :     Hrabačka

Bednář   Zoubek   Lisý   Fiala 

    Vohrna  Vinkler  Bendl ( 85´Škarda )   

Gavrylovskyy ( 76´Šulc )   Demeter  ( 60´Trojovský )

   Černý ( 23´Heller  ,  80´Kohout )   

 

Suchý , Štefl

 

Muže čekal opravdu veledůležitý zápas a tak nějak to na hřišti vypadalo . Po krátkém oťukávání se po pěti minutách dostal balon k Danovi Černému , ten sice faulován , prostrčil ještě na Aleše Demetera a mladý forvard se nemýlil - 1 : 0 . Skvělý úvod ale zastínilo vynucené střídání Dana Černého , který odnesl gólovou asistenci nepříjemným zraněním . 

Pak byla hra více méně vyrovnaná a bohužel přišlo i vyrovnání . Hostující útočník se prosadil na hranici velkého vápna a jeho tečovanou střelu doklepli hosté do prázdné svatyně 1 : 1 . 

Pak mohli jít divácí na klobásku , protože vše důležité se začalo dít až po hodině hry . To ve středovém kruhu dostal naloženo Petr Bendl a než se všichni srovnali s tím , že se prostě pískat nebude , běžel hostující útočník s balonem na naší bránu a tak trochu nešťastný zákrok čerstvého táty Venci Lisého ( který asi myslel na svého den starého potomka Vašíka juniora , ke kterému mu všichni moc gratulujeme ) , tentokrát  rozhodčí ukončil zapískáním a poslal Václava domů plnit rodičovské povinnosti . 

Zbývající půlhodina měla být pohledem na naší úpornou obranu a udržení nerozhodného stavu , ale fotbal je prostě fotbal . Nejprve si na parádní balon kapitána Bednáře počkal Lukáš Zoubek a na dvakrát prostřelil hostujícího gólmana . Hned za dvě minuty se  po rohu dostal balon k volnému Márovi Vohrnovi a bylo to už o dva - 3 : 1 . A aby toho nebylo málo předvedla v závěru parádní akci dvojice Honza Šulc a Petr Bendl a bylo to nádherných 4 : 1 !!!

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Fotbal je prostě zvláštní sport a to se ukázalo v plné parádě i u nás v sobotu . Prakticky poprvé po šesti zápasech a šedesáti minutách navrch ,  jsme asi poprvé nechtěli vyhrát a určitě bychom byli rádi , kdybychom tu dlouho přesilovku vydrželi do penalt , ale prostě nám to tam napadalo a řekl bych , že hlavně k těm předcházejícím zápasům , naprosto zaslouženě . My jsme dneska nehráli nijak oslnivě , ale v té situaci , ve které jsme se nacházeli , jsem ani nic jiného nečekal .Každopádně se nám podařilo to , co tvrdím už od začátku , že tenhle takhle mladý tým , potřebuje k dobrým výkonům nějaké body a my už teď  nějaké máme a budeme chtít další !!!!!!

 

 

 

MUŽI "B"

 

 SK PETŘÍN  -  ŽÁKAVÁ      7  :  2

Branky : Škarda 3  ,  Provod 2 , Štefl , Šulc 

 

Rezerva doma válcuje jednoho soupeře za druhým , ale venku jim to tak nějak skřípe . Takže uvidíme za týden na Košutce . Každopádně kluci začali doma zase parádně , ale první branka padla do naší sítě . To nás trochu zabrzdilo , ale jen na chvíli . Přišlo rychlé vyrovnání a pak už se diváci mohli dívat na klasické představení naší rezervy . Další , v pořadí už třetí , hatrick Petra Škardy ,  další nádherné akce a konečné vysoké vítězství . Každopádně mít po sedmi kolech v kolonce vstřelených branek číslo 45 , je neskutečné !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Na našem velkém hřišti to s naší rezervou bude mít těžké každý tým , protože ti kluci co za ní nastupují jsou většinou stejní jako ti , kteří hrají za divizní áčko a ten rozdíl v kvalitě je prostě znát . Žákavá sice dala první a ještě k tomu nádhernou , branku , ale pak už to byla zase spanilá jízda našich mladíků . Jsem rád , že se na ně chodí dívat stále více a více diváků , protože prozatím je to záruka nádherné podívané . 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář