Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI : SENCO - SKPP"A" 1 : 1 , MÝTO"B" - SKPP"B" 1 : 12

PLICHTA NA SENCU A URAGÁN V MÝTĚ

DERBY 

 

skončilo

 

PLICHTOU

senco-2021.jpg

 

SENCO  -  SK PETŘÍN    1 : 1

Branky : Vodrážka Jan ( as. Provod )

Sestava :   Hrabačka  -   Vinkler , Zoubek , Kohout   - Klich ,  Zajíček ( 82´Škarda ) ,  Bednář ( 72´Heller ) ,Fikrle (46´Bílik ) Provod ( 82´Voves )  -  Vodrážka J. ( 72´Štefl )    , Šimáně 

Suchý , Jílek

 

 

Kdo se lehce opozdil , přišel o polovinu vstřelených branek , protože domácí se ujali vedení už v minutě první , kdy se parádně hlavou  po rohu trefil náš bývalý hráč  Václav Světlík . 

Pak byla hra tak nějak vyrovnaná , ale lepší jsme rozhodně nebyli , spíše naopak  a krom spousty standartek toho k vidění moc nebylo . 

Vstup do druhé půle se nám povedl , začali jsme domácí přehrávat a vytvářet si šance. Napřed srovnal Kryštof Bílik , ale radost mu překazil zdvižený praporek pomezního sudího , byť ta správná varianta měla být spíše , že ho nechá u nohy a tak jsme museli dát ještě jednu branku . To se nám povedlo po hodině hry , kdy si navedl na střed balon Honza Vodrážka a trefil se parádně za tyč - 1 : 1.

Bohužel po srovnání se hra opět vyrovnala a do konce se už nic neměnilo a ani anebylo úplně z čeho . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Měli jsme sice trochu problémy se sestavou , ale i tak jsme měli za cíl vyhrát a odvézt si všechny tři body . Nakonec máme jeden a musím konstatovat , že jsme za něj rádi a bereme ho . Kdyby totiž vyhrál kdokoliv , nebylo by to spravedlivé , ikdyž fotbal někdy spravedlivý není . Každopádně k tomu abych vyhráli , jsme museli podat daleko lepší výkon , nebo aspoň po většinu zápasu hrát tak jak jsme hráli první polovinu půle druhé .

 

senco-2021-b.jpg

DALŠÍ FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU :

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

MÝTO "B"   -  SK PETŘÍN "B"   1  :  12

Branky : Kotěšovec 3 , Bílik 3 , Jílek 2 , Ježek , Krystl , Lisý , Tětek

Asist. : Šulc 3 , Štefl 3 , Tětek 2 , Kotěšovec 2 , Bílik , Jílek

Sestava :   Suchý ( 46´Zíma )  -  Krystl , Voves (60´Levý ),  Trojovský Šulc -    Jílek , Kotěšovec  ( 60´Fikrle  ) ,Lisý ( 46´Veselý) , Ježek , Tětek  , Štefl   -  Bílik ( 46´Štefl ) 

 

Rezerva si trochu napravila reputaci z úvodního kola , kdy doslova vydřela všechny 3 body doma s Kralovicema a na půdě svého divizního rivala jasně ukázala kam chce směřovat . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Ukázali jsme svojí sílu a dokázali jsme držet tempo hry i za rozhodnutého stavu a soupeře  tím pádem  pravidelně trestali

 

sešívaných :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář