Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI KLATOVY - SK PETŘÍN 2 : 1

DIVOČINA  zase V KLATOVECH

 
 
DIVOČINA
 
 
 
ZASE
 
 
 
V  KLATOVECH
 
 
 
 

klatovy--2019.jpg

ÁČKO SE VRACÍ Z KLATOV S PRÁZDNOU

Muži se mohli,  jakýmkoliv bodovým ziskem ,  odpoutat ze dna divizní tabulky , ale z Klatov nakonec jedou s prázdnou . Čtvrtá venkovní porážka 2 : 1 v řadě je pořád drží na samém dně , ze kterého se budou chtít odpoutat v domácím zápase s Mýtem .  

 

 

 

MUŽI "A"

 

  KLATOVY  -  SK PETŘÍN 

Branky :  Zoubek  ( as. Demeter )

 

Sestava :     Hrabačka

Bednář ( 60´Šulc )   Zoubek  Trojovský   Fiala ( 80´Šimáně )

    Vohrna     Vinkler   ( 46´Demeter )   Bendl   

Gavrylovskyy ( 60´Provod )   Heller ( 87´Vodrážka D.)

   Černý  

 

Suchý , Veselý

 

Muži vyrazili po dvou letech opět do Klatov a měli mezi sebou spoustu pamětníků toho "památečního" zápasu , na který nejde jen tak zapomenout . To jsme totiž v roli padajícího vyrazili na hřiště zachraňujících se Klatov a slečně Fairplay tekly po celý zápas obrovské krokodýlí slzy . Bohužel ani tentokrát se nedá říct , že šlo o pravý rytířský souboj , ale pojďme postupně .

Zápas začal obrovskou šancí domácích , kterou včasným výběhem lapil brankář Hrabačka . Pak se hra tak nějak vyrovnala , ale po necelé čtvrt hodině přišel rohový kop domácích , který přeplachtil všechny hráče ve vápně a domácí útočník propálil balon do naší sítě -  1  :  0 . I dále se hrál vcelku koukatelný fotbal , který občas přinesl nějakou tu šancičku , ale do půlky se už nic zásadního nestalo . 

To po přestávce to bylo úplně jiná káva  . My jsme chtěli za každou cenou skóre srovnat a domácí zase chtěli přidat druhou branku a podle toho to na hřišti vypadalo . Když přišla šance na jedné straně , tak za chviličku přišla ještě větší na druhé a tak se opakovalo pořád dokola . Po hodině hry ale přišel moment , který zásadně ovlivnil poslední půlhodinu . Demeter se opět dostal do domácí šestnáctky a byl naprosto jednoznačně podražen , jenže hlavní rozhodčí Makovička naprosto nepochopitelně pokutový kop nepíská . 

Závěrečné půlhodina je plná emocí . Domácí odskakují na 2 : 0 , ale Zoubek ještě vykřesal naději na bodový zisk , když proměnil pokutový kop za další faul ve vápně na Aleše Demetera . V závěru ještě stupňujeme tlak , ale vše končí zblokovaným rohovým kopem domácím hráčem , který stojí tak 3 metry před rohovým praporkem.......

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Věděli jsme , že to v Klatovech bude těžký a že nám k bodům pomůže jen výborný výkon . My jsme bohužel velmi brzo inkasovali a pak je to samozřejmě vždycky složitější . Každopádně jsme měli pasáže kdy jsme hráli fakt dobře , ale zhruba tak to měli i domácí , takže těch branek mohlo padnout daleko více než-li jen tři . Bohužel z té naší nejlepší části , nástupu do druhého dějství , která skončila tím naprosto nepochopitelným neodpískáním pokutového kopu , jsme nevytěžili nic a domácí nám za chvíli odskočili o dva . Nás ten druhý gól na chvíli úplně vykolejil , ale ještě jsme se do zápasu vrátili a sahali po remíze . Bohužel žádný ze závarů neskončil balonem v síti a tak zápas skončil tak nějak stylově , když nám domácí hráč zblokoval poslední roh ve vdálenosti zdi ve futsale , samozřejmě bez jakékoliv reakce sudích .

 

 

 

MUŽI "B"

 

 KOŠUTKA  -  SK PETŘÍN      1  :  2

Branky : Škarda , Lávička

 

Rezerva vyrazila na derby zápas na Košutku a krom velmi nepříjemného soupeře , tam bohužel našli i strašlivý hrací podklad , který s travnatou plochu opravdu měl pramálo společného . Přesto se kluci prezentovali velmi kvalitní hrou a naprosto po zásluze šli do kabin s dvoubrankovým vedením . Bohužel , jak se později ukázalo , to chtělo v první půli přidal ještě jednu , zřejmě rozhodující , branku , protože šancí na to bylo dost . Domácí totiž ve druhé půli přidali a nám se už tak nedařilo . Takže přišel chvíli před koncem kontaktní gól a poslední domácí šance přistála bohudík na síti z vnější strany . 

 

Komentář trenéra Zbyňka Jiskry :   První půle byla z naší strany velmi dobrá a kdyby jsme v ní dali ještě o jednu branku více , tak bylo zřejmě po zápase . Jenže domácí se po přestávce trošičku oklepali a nám to začalo na tom hrozném drnovišti odskakovat více než v poločase prvním . Každopádně jsme byli asi o ten jeden gól lepším týmem . Pochválit musím mladíky Viktora Šulce s Adamem  Radou a z těch "starších" pak Dominika Vovese a Martina Nademlejnského . Důležité ale bylo , že i ostatní zahráli minimálně svůj standart .

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář