Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI - SENCO - SKPP"A" 1 : 5

A BÉČKO TO ZVLÁDLO V ŽIHLI

sancis--senco-2020.jpg

Zdeněk Šimáně si svůj první divizní hattrick schoval opravdu na pořádný zápas ! V sobotním plzeňském derby se podílel na demolici domácích hned třemi kousky a obrovským dílem  se podílel na naší konečné výhře 1 : 5 ! 

 

 

 

MUŽI 

 

 

smetli

 

 

 

DOUBRAVKU

 

 

 

 

 

 

MUŽI  "A"

 

 

klich-senco-2020.jpg

Fotbal nabízí spoustu příběhů ! Dlouholetí spoluhráči s plzeňské Viktorky Marek Patrovský ( ve žlutém ) a Patrik Klich si spolu jednu sezonu zahráli i v našem petřínském dresu , se tentokráte potkali jako soupeři a jejich vzájemné souboje nešli přehlédnout . Nakonec byl o velký chlup šťastnější náš Patrik . 

 

 

SENCO  -  SK PETŘÍN    1  :  5 

 

Branky   Šimáně 3 , Vohrna , Provod

 

Sestava    :    Hrabačka  - Klich  , Lisý , Zoubek  ,  Fiala  ( 87´Trojovský )  -  Vinkler  Heller (87´Veselý )  , Bendl  ( 83´Bednář )  -    Provod ( 83´Kotěšovec )   Šimáně . Vohrna ( 77´Bílik )

Langr , Ježek

 

Velké plzeňské derby začalo vcelku opatrně a ani jeden z týmů se do útoků zrovna nehrnul . Ale na góly se rozhodně dlouho nečekalo . Nejprve si na centr Ládi Fialy naběhl Mára Vohrna a bylo to 0 : 1 . jenže podobný centr domácích se ve vápně dostal až k našemu Lukášovi Zoubkovi a ten si ho srazil do vlastní sítě -  1 : 1 . ještě pár minut potom se domácí zmohli na někoilik šancí , ale to bylo z jejich strany v první půli vše . Posledních 25 min prvního dějství bylo naprosto v naší režii a vedení 1 : 3 bylo pro domácí ještě milosrdné . 

Ve druhé půli se obraz hry naštěstí pro nás moc nezměnil a když přidal Zdeněk Šimáně svojí druhou trefu , kterou zvýšil na 1 : 4 , bylo hotovo . V závěru ještě "Sančís" dokonal hattrick a Pavel Hrabačka lapil v poslední minutě domácímu Ungrovi penaltu . Pomyslný klíč od katedrály zůstal , poprvé , na Slovanech !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Tenhle zápas je samozřejmě trochu jiný než ostatní a o to je tahle vysoká výhra cennější . Každopádně my jsme úplně dobře nezačali , přesto jsme se dostali do vedení o které ale záhy přišli . Pak jsme ale nějakých 30 minut byli lepší a po zásluze odskočili na dvoubrankový rozdíl . Když jsme pak přidali po přestávce čtvrtou branku , tak už domácí rezignovali a bylo hotovo . My se teď musíme velice pečlivě připravit na Sedlčany , protože v podobné situaci jsme byli už před třemi roky , kdy jsme po dvou kolech byli na čele divize a nakonec z toho byl sešup dolů . My jsme za ty 3 roky udělali strašně moc prácea hrozně jsme se posunuli , ale musíme zůstat pevně nohama na zemi . 

 

PARÁDNÍ FOTKY   Vlaďky ŠTYCHOVÉ    ZE ZÁPASU : 

 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

MUŽI  "B"

 

 

vodr-hattrick-sveradice-2020.jpg

Vcelku povedený start do mistráků se povedl útočníkovi Honzovi Vodrážkovi , který se prosadil letos na jaře i ve Svéradicích a tentokráte svému oblíbenému soupeři nasázel HATTRICK   . Vydatně tím pomohl naší mužské rezervě ke třem bodům . 

 

 

ŽIHLE  -  SK PETŘÍN    0  :  4  

 

Branky  :  Vodrážka Jan , Škarda , Voves , Kordík

 

Sestava  :  Suchý  -  Voves  ,  Levý  (77´Vanc ) , Řezníček ( 75´Maxa ) , Šulc  -  Kordík , Tětek  , Fikrle  -  Škarda , Štefl ( 83 Treml ) , Vodrážka J.

 

Rezerva nedostala ani ve druhé mistrovském zápase branku a po čtyřech přesných zásazích se mohla radovat z velmi důležitého vítězství . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Strašně moc důležitá výhra , která byla ještě podpořena velmi dobrým kolektivním výkonem , včetně pomoci čtyř mladíků z dorosteneckých týmů . Před rokem jsme totiž v podobné situaci ( po úvodním jednoznačném vítězství ) vyrazili do Žihle v dost silném složení , nakonec jsme odjeli s prázdnou a dlouho nám trvalo , než jsme se dostali na čelo tabulky . Teď jsme po dvou kolech na čele a uděláme vše pro to , abychom tam zůstali až do 30 června příštího roku . 

 

FOTKY Vlaďky Štychové ZDE : 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář