Jdi na obsah Jdi na menu
 


KLATOVY - SKPP A 0 : 1 , TLUMAČOV - SKPP B 1 : 4

ŠEST BODŮ Z VENKU

 

 

MUŽI

vancik-cernice-2022.jpg

Martin Vanc se výborným výkonem v domácím zápase s Černicema , přihlásil o zařazení do základní sestavy v Klatovech a byl u velmi cenné výhry 0 : 1

 

 

 KLATOVY  -  SK PETŘÍN A     0  :  1  

Branky :  Vodrážka Jan

Sestava : Suchý  -  Vinkler ( 20´Maxa ) ,  Kohout  , Klich  - Bednář   , Zajíček   , Heller   -  Provod  , Tětek  ( 80´Štefl ) ,  Vodrážka Jan  ( 80´Treml ) , Vanc ( 85´Veselý )

Vodrážka Dan , Pejřimovský

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/96083d67-32d8-496a-897d-44887cb80e1d

Fotografie ze zápasu : 

 

 

Video ze zápasu :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211337-SK-Klatovy-1898-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

Muži jeli do Klatov , kde nevyhráli dlouhých předlouhých 7 let a museli řešit před zápasem spoustu trablů . Oproti minulému veleúspěšnému zápasu s Aritmou nemohli nastoupit nemocní Lukáš Kotěšovec , Aleš Demeter ani kapitán Venca Lisý a aby toho nebylo málo , musel po čtvrthodině ze hřiště i Ondra Vinkler . Každopádně to s námi zas tolik neudělalo a po velmi dobrém výkonu , jsme v Klatovech uťali tu dlouhatánskou sérii bez výhry !!!

Celkově byl zápas vcelku vyrovnaný , my jsme měli asi o chlup větší držení míče , ale šancí bylo na obou stranách poskrovnu . Rozhodnutí přišlo po hodině hry , kdy po akci Davida Hellera s Michalem Provodem se do domácího vápna vřítil Honza Vodrážka a podél bezmocného domácího brankáře Valeše rozhodl o našem vítězství !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Za tenhle výsledek jsem opravdu moc rád . Celý týden jsme řešili jen absence , takže jsme byli sami zvědaví jak to zvládneme . Jenže ta polovina zkušených borců co nám zůstala na hřišti zahrála skvěle a ta druhá , která si vesměs odbyla divizní premiéru taky tak . Takže nakonec to bylo po vcelku dobrém výkonu a strašně moc příjemné vítězství !!! Chválit bych musel všechny , ale jedno jméno napíšu - Áda Kohout ! Šest kol se tak nějak pral se vším co připomíná fotbal , minulý týden proti Aritmě už to bylo dobrý a v Klatovech to byl skvělý výkon, na který jsme od něj  byli tak nějak z loňska , zvyklí . 

 

 

vodr---cernice-2022.jpg

Momentka z minulého kola naší rezervy , ve kterém jsme porazili Černice 5 : 3 . Vhledem k okolnostem odehrála většina z těchto za áčko  v Klatovech prakticky celý zápas a byla z toho výhra 0 : 1

 

 

TLUMAČOV  -  SK PETŘÍN  B   1 : 4 

Branky :  Škarda , Trojovský , Klich , Majer

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/a153b176-9bcb-4b77-a1ee-223b5acc1814

 

Foto ze zápasu :  

 

Video ze zápasu :   https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210397-TJ-START-Tlumacov-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Rezerva měla před sebou zdánlivě lehký úkol !!! Vyhrát nad týmem , který je v tabulce daleko předaleko za námi a kdy všichni čekají naší jednoduchou výhru . 

Jenže domácí nám to vůbec nedělali lehké a zápas jsme zlomili na svou stranu až v poslední desetiminutovce , kdy jsme vstřelili 3 krásné góly !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Vzhledem k obrovským absencím , jsme do Tlumačova vyrazili v jedenácti lidech a to včetně dvou dorostenců , kteří k nám přišli až koncem týdne z Viktorky - Vencou Rampou a Tomášem Miklešem . K tomu jsme ještě vzali Máru Jandoše a Adama Majera , kteří hráli zápas naposledy někdy na jaře a do středu zálohy jsme postavili "dědka" Petra Bendla fyzioterapeuta plzeňské Viktorie , kterého jsme naposledy viděli v posledním kole v červnu v Kaznějově . Během první půle pak dorazili mladé pušky ze zápasu v Klatovech , takže jsme mohli i prostřídat . Domácí se sice snažili , ale postupem času jsme je víc a víc přehrávali a rozhodli o své výhře v poslední čtvrthodině . Vzhledem k výše uvedeným trablům je tahle výhra velmi cenná . Kluci zaslouží fakt pochválit a to nejen ti výše jmenovaní , ale všichni !!!

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář